На територията на община Костинброд са одобрени четири проекта от конкурса за “Чиста околна среда 2021″

665 преглеждания

Два от проектите ще се реализират в селата Драговищица и Голяновци. В село Драговищица ще бъде изградена нова модерна детска площадка, а в село Голяновци кът за отдих

На територията на община Костинброд са одобрени четири проекта от обявения конкурс на МОСВ и ПУДООС за “Чиста околна среда 2021″ на тема “Обичам природата и аз участвам”

Два от проектите ще се реализират в селата Драговищица и Голяновци. В село Драговищица ще бъде изградена нова модерна детска площадка, а в село Голяновци кът за отдих.

Другите два проекта ще се изпълнят в град Костинброд, в СУ” Д-Р Петър Берон” ще се изгради: “Еко – кът за отдих и спорт”, а във Второ Основно училище – “Васил Левски” ще бъде реализиран проекта “Здрав дух, здраво тяло”.

С помощта на правителството в община Костинброд продължават да се реализират проекти. Очаква се в предстоящата седмица да бъде открит нов модерен СТЕМ център в СУ “Д-р Петър Берон”, град Костинброд и да бъде подписан договор за изграждане на нова детска градина в град Костинброд.

Източник и снимка: община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук