Наградиха победителите от турнир по футбол на малки врати

1082 преглеждания

Отборът на „Ком” Годеч спечели спортната надпревара

На 17 септември бе изигран последният мач от турнира на малки врати, организиран от Българската асоциация по мини футбол (БАМФ), проведен под егидата на Община Драгоман и Община Сливница. Турнирът започна през месец май тази година и в него взеха участие отбори от с. Петърч, гр. Костинброд, гр. Годеч, два отбора от гр. Сливница и два отбора от гр. Драгоман. Срещите от турнира се изиграха на спортните съоръжения за минфутбол в Драгоман и Сливница.

Церемонията по награждаването на призьорите в турнира се проведе в Спортна зала Драгоман, а кметът Андрей Иванов лично отличи победителите. Спортната надпревара бе спечелена от отбора на „Ком” Годеч. На второ място завърши отборът на „All stars” Драгоман, а трети станаха ФК „Драгоман”.

В рамките на церемонията бяха връчени и индивидуални отличия на: Ангел Нацков („Аll stars” Драгоман) - голмайстор, Димитър Алексиев („Аll stars” Драгоман) - най-добър играч в турнира и Николай Петров („Ком” Годеч) - най-добър вратар в турнира.

Във връзка с провеждането на турнира кметът на община Драгоман Андрей Иванов получи плакет от „Българска асоциация за мини футбол“ (БАМФ), с благодарност за развитието на мини футбола в региона.

EspressoNews

Снимки: Община Драгоман