Нов модел на управление в съставните селища на община Божурище предлага кандидат-кметът Георги Димитров

1385 преглеждания

Представи и цялостната си програма за управление с планираните дейности за всички села

Цялостно преасфалтиране на главната улица в Хераково, Пролеша и Храбърско и решаване на всички проблеми с водопроводната и електрическата мрежа, възстановяване на Радованската чешма на ул. „Васил Левски“ в Гурмазово са преките ангажименти, които кандидат-кметът на ПП „Нова алтернатива“, Георги Димитров пое пред жителите на тези села. Обещанията бяха запечатани в „капсула на времето“ и връчени на представител на съответното населено място, за да следи за спазването им. Кандидат-кметът, заедно с общинските съветници и кандидати за кметове на населени места разговаряха и обмениха идеи за по-доброто управление на общината и съставните ѝ селища в интерес на всички хора.

„Заставам зад обещанията си, записани черно на бяло, за да ги имате и когато заедно ги прочетем след четири години, ще видите, че това, което пише тук е изпълнено“, категоричен бе Георги Димитров, който представи и цялостната си програма за управление с планираните дейности за всички села, която включва:

- Приемни дни на кмета в селата, всеки месец.

- Определяне на бюджет за всяко населено място, с който кметските наместници да могат да разполагат за решаване на текущи и належащи проблеми, без да се налага да чакат докладна от кмета на общината и разрешение от общински съвет.

- Организиране на безплатни периодични лекарски прегледи от различни професионалисти в селата.

- Безплатен безжичен интернет в центровете на всички села.

- Изграждането на сондажни кладенци във всички села.

- Подмяна на проблемната водопроводна мрежа.

- Подобряване електрозахранването на територията на цялата община.

Целите, които си поставя Георги Димитров и екипът, с който ще работи са, създаване на благоприятни условия за инвестиции, заетост и развитие, повишаване компетентността, ефективността и прозрачността на общинска администрация, модерно управление, с намаляване на бюрокрацията и загубата на време за гражданите, обновяване и поддържане на качествена общинска инфраструктура, по-добри социални услуги за нуждаещите се и по-добър достъп до здравеопазване на територията на общината и др., като всичко това ще бъде постигнато в диалог с всички засегнати страни, почтено и при максимална прозрачност.

„Резултатът, който искаме да постигнем е да създадем привлекателен образ на oбщина Божурище, като място за правене на бизнес, отглеждане на деца, личностна и професионална реализация“,  заявява Георги Димитров.

Кампанията на кандидат-кмета и листата за общински съветници на ПП „Нова алтернатива“ продължава с планирани срещи с гражданите, като днес, 22 октомври от 20:00 ч. ще се проведе дискусия чрез live включване от личния фейсбук профил на Георги Димитров, като той ще отговаря на въпроси и ще коментира идеи и предложения на гражданите, а в сряда, на 23 октомври от 18:30 ч., на централния площад в Божурище, всички граждани на общината са поканени на предизборен концерт с участието на Крис Риска, Еми Стамболова, Дичо и Алисия.

Георги Димитров и всички кандидати за общински съветници и кметове на населени места от ПП „Нова алтернатива“ може да подкрепите като гласувате с номер 22, в бюлетината в неделя, 27.10.2019 г.

 

Платена предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове са престъпления