Новият трак на Fabrizio Parisi и The Editor - „Prison“ с участието на Графа (видео)

1342 преглеждания

Продуцентите Fabrizio Parisi и The Editor отправят ново предизвикателство към музикалните фенове с изненадваща колаборация с Владимир Ампов - Графа. Един от най-утвърдените артисти в България е гост-изпълнител в най-новия сингъл „Prison“.

Покорили българския еърплей многократно с траковете си, озвучили Ибиса, както и клубове и радиа от Америка до Австралия и от Индия до Перу, двигателите на лейбъла за електронна музика Fa&Mi Music, само преди няколко месеца бяха поканени да създадат ремикс на сингъла на Графа „Фалшиви струни“. Скоро след това се ражда идея за нов проект, но този път поканата е отправена от Fabrizio Parisi и The Editor към Графа и е под формата на музикална идея за нов трак. Певецът приема предизвикателството, създава текста с Борис Чеширков и Валентина Александрова и измисля вокалната линия на песента.

„Непрекъснато разширяваме границите си, а с това и изпълнителите, които каним в нашите проекти. Логично, когато създадохме този поп-хаус трак да потърсим и поканим някой наистина ярък. А кой би бил по-подходящ от Графа?“, казват Fabrizio Parisi и The Editor за партьнорстовото си с Графа, а той допълва - „Хаус музиката е близо до мен, повечето ми песни имат ремикси. „Prison" е първият проект, в който участвам и е мислен изцяло в този стил. От години не бях пял на английски и това се оказа интересно предизвикателство.“.

Режисьор на стилното видеото на „Prison“ е Никола Атанасов, а в главната роля е Виктория Ганчева.

Компаниите Монте Мюзик и Fa&Mi Music са продуценти на „Prison“. Сингълът е вече достъпен в дигиталните музикални магазини (http://backl.ink/143639382), а видеото е в канала на Монте Мюзик в YouTube:

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук