ОИЦ-София представи актуални и предстоящи процедури за европейско финансиране в Костинброд

168 преглеждания

Експертите на ОИЦ-София проведоха информационна среща и изнесена приемна

Експертите на ОИЦ-София проведоха информационна среща и изнесена приемна в община Костинброд на 06.10.2023 г. Представени бяха Индикативните годишни работни програми за 2023 г., които ще се финансират със средства от европейските фондове за споделено управление.

Посетителите на изнесената ни приемна бяха информирани за актуални и предстоящи възможности за финансиране на проекти през 2023 година и получиха информационни материали, брошури за програмите в обхвата на Кохезионната политика.

Информационните срещи и изнесените приемни се провежда в рамките на информационна кампания на ОИЦ-София във всички 22 общини от Софийска област. Целта на кампанията е да се разшири и улесни достъпа на гражданите до информационните услуги на Областния информационен център.

оиц

Проект BG05SFOP001-4.007-0024-C01 „Осигуряване ефективното функциониране на Областен информационен център София-град и София-област за периода 2022-2023”, финансиран от Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд

Източник и снимки: eufunds.bg

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук