Община Божурище с анкета „Разработване на План за интегрирано развитие на община Божурище за периода 2021-2027 г.“

670 преглеждания

Анкетата ще бъде активна до 04.05.2021 г.

Община Божурище започна разработването на План за интегрирано развитие на община Божурище за периода 2021-2027 г. Една от формите, чрез които жителите на Общината могат да участат в изработването на планапредоставят и да дадат своето мнение и оценка за процесите и насоките за развитие на община Божурище, е като попълнят анкета „Разработване на План за интегрирано развитие на община Божурище за периода 2021-2027 г.“. Това става ясно от съобщение, публикувано на сайта на местната администрация.

Ето какво гласи то:

„Уважаеми жители на община Божурище,

В изпълнение на Закона за регионалното развитие и в съответствие с „Методически указания за разработване и прилагане на планове за интегрирано развитие на община (ПИРО) за периода 2021-2027 г.“, започна разработването на План за интегрирано развитие на община Божурище за периода 2021-2027 г. Той се явява основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на общината през следващия програмен период.

Вашето участие в изработването на плана би добавило нови идеи и виждания за развитието, би гарантирало реалистичност и осигурило публичността му. Една от формите на вашето участие е чрез предоставяне на вашето мнение и оценка за процесите и насоките за развитие на общината.

Това може да стане чрез попълване на настоящата анкета, налична на линка по-долу:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQztBfe6Pf0OFe1C_sYa9L37R4_j-O_k2AmqLW6GaxfqGC3Q/viewform?usp=sf_link

Анкетата ще бъде активна до 04.05.2021 г.

Вашето мнение е ценно за нас!

Благодарим Ви!“

Източник: Община Божурище

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук