Община Драгоман зарадва децата от ДГ „Радост“ и ДЯ „Здравец“ с подаръци по случай Международния ден на детето

1160 преглеждания

По случай 1 юни - Международния ден на детето, община Драгоман по традиция зарадва най-малките жители на общината с подаръци и пожелания за здраво, щастливо и безгрижно детство

По случай 1 юни - Международния ден на детето, община Драгоман по традиция зарадва най-малките жители на общината с подаръци и пожелания за здраво, щастливо и безгрижно детство.

Децата от ДГ „Радост“ и ДЯ „Здравец“ – гр. Драгоман, след близо 2-месечен изолационен режим и лишени от възможността да бъдат в детските заведения, бяха приятно изненадани от вкусните лакомства, лично раздадени от г-н Андрей Иванов, кмет на община Драгоман и г-жа Лидия Банкова – Найденова, зам.- кмет на община Драгоман.

В присъствието на учители, родители и деца при спазване на противоепидемичните мерки, кметът на община Драгоман заяви, че именно децата са нашето бъдеще и надежда, нашият символ и завещание. Той поздрави всички с празника и пожела на децата да бъдат здрави, да не губят детското си очарование, да останат весели, слънчеви, искрени и щастливи.

Източник и снимки: Община Драгоман

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук