Община Драгоман с поздравителен адрес за Международния ден на възрастните хора

1772 преглеждания

Вр. и. д. кмет Бойко Младенов пожела крепко здраве, дълголетие и оптимизъм

С поздравителен адрес, временно изпълняващият длъжността кмет на община Драгоман Бойко Младенов се обърна към съгражданите за Международния ден на възрастните хора. Приветствието е публикувано на официалния сайт на общината. Ето и пълният текст:

„Уважаеми дами и господа,

Позволете от името на общинска администрация и лично от мое име, да ви поздравя по случай Международния ден на възрастните хора - първи октомври.

Бих искал в навечерието на този празник, превърнал се във важна дата за представителите на третата възраст, да ви благодаря за това, че с труда и ангажираността си сте оставили своя отпечатък върху просперитета на нашето общество.

Мога да ви уверя, че всички служители на общинска администрация, приемат присърце съдбата ви и правя всичко, което е по силите им, да предоставят на възрастните хора възможност, след усилената си работа през годините, да се радват на едни спокойни старини. Защото вие заслужавате точно това - уважение и протегната ръка!

В заключение, бих искал да ви пожелая крепко здраве, дълголетие и оптимизъм. Бъдете все така светъл пример за своите наследници, като със своите съвети им помагате да се справят с ежедневието си. Опитът и житейската мъдрост във вашите очи, не могат да бъдат заместени от нито един учебник!

Честит празник!

БОЙКО МЛАДЕНОВ

ВР. И. Д. КМЕТ НА ОБЩИНА ДРАГОМАН“

EspressoNews