Община Костинброд с конкурс за най-красива коледна украса „Костинбродска Коледа“

425 преглеждания

Класираните на първите три места ще получат Коледен подарък

Община Костинброд ще провокира въображението на своите жители с конкурс за външна коледна украса, на тема „Костинбродска Коледа“. Инициативата е посветена на предстоящите коледни и новогодишни празници.

Всеки, който има желание да се включи в конкурса и да създаде празнична атмосфера като украси своята къща, двор, балкон, градина, в община Костинброд, трябва изпрати до три снимки на е-mail: koleda.kostinbrod@abv.bg, в периода от 5 до 16 декември. Снимките трябва да са придружени с информация за адреса на имота и имената на собственика или участника в конкурса.

Жури от обществени и читалищни деятели, професионалисти в областта на изобразителното изкуство и дигиталните технологии ще оцени и класира участниците и техните снимки. Призьорите от надпреварата, класирани на първо, второ и трето място, ще получат подаръци, в рамките на Коледния базар, на 23 декември.

Изпратените снимки ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Община Костинброд, на 20 декември. Допълнителна информация за конкурса може да бъде получена на тел. 0721 68 710, 0882 271 166 – отдел „СХД“, на Община Костинброд.

Източник: Община Костинброд, Снимки: Община Костинброд, pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук