Община Костинброд с престижна награда в категория за реализирани проекти и приложени добри практики през 2020 г.

901 преглеждания

Награждаването се проведе по случай излизане на справочник София и Софийска област - Бизнес, култура, туризъм 2021

Община Костинброд, в лицето на кмета - Трайко Младенов, получи престижна награда в категория “Реализирани проекти и прилагане на добри практики” за положени усилия за успешно реализирани проекти през 2020 г., по време на тържествена церемония в Балната зала на Национална галерия - Довреца, гр. София.
 
Награждаването се проведе по случай излизане на справочник София и Софийска област - Бизнес, култура, туризъм 2021. Организатори на събитието са „К и П Адвъртайзинг“ ЕООД и списание „Дестинация - България“.
 
На събитието бяха отличени много кметове в България, областна администрация - Софийска област, община Сливница, община Мирково, община Челопеч, район Връбница, район Витоша, район Сердика, Столична община, община Ловеч, район Източен в град Пловдив и други институции, фирми и организации с принос към развитието на България.
Кметовете в трите отличени общини Костинброд, Сливница и Челопеч са в управителния съвет на регионален съвет за развитие на югозападния район.
При получаването на наградата г-н Младенов благодари на правителството, на ресорните министри и работата на екипа му за спечелването и успешното реализиране на проекти в община Костинброд.
 
Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук