Общински кризисен щаб Божурище проведе среща за организиране на дейността на читалищата в общината

1100 преглеждания

Народно читалище „Христо Ботев 1934” гр. Божурище отбеляза Международния ден на децата с творческо занимание - рисунки с цветни тебешири

Общински кризисен щаб Божурище проведе среща, във връзка с организиране на дейността на читалищата в общината и запознаване с нова Заповед №РД-219/29.05.2020г. за спазване на въведените противоепидемични мерки на кмета на община Божурище Георги Димов:

"Общинският кризисен щаб проведе срещи с кметовете и кметските наместници на населените места на територията на община Божурище, както и с председателите и секретарите на читалищата в общината. Обсъдихме последните изменения в заповедите на министъра на здравеопазването. Присъстващите се запознаха и получиха новоиздадена от мен заповед. Със същата възлагам на кметовете, кметските наместници и председателите на читалищата да организират дейността си, съгласно заповедите на здравния министър, да осъществяват строг контрол и да съблюдават за спазването на противоепидемичните мерки, въведени със заповедта на министър Ананиев.", съобщи вчера вечерта г-н Димов в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Народно читалище „Христо Ботев 1934” гр. Божурище отбеляза Международния ден на децата, първи юни, с творческо занимание за децата  - рисунки с цветни тебешири:

„Деца рисуват с цветни тебешири
цветя и слънце по асфалта.
Искате ли те да са щастливи, като децата вярвайте в слънцата!”, призоваха от Читалището в социалната мрежа Фейсбук и пожелаха на всички малки, по-големи и още по-големи, пораснали и непораснали деца да запазят детското, колкото може по-дълго в себе си.

Със заповедта на кмета Георги Димов можете да се запознаете тук: Заповед №РД-219/29.05.2020г.

Снимки: Народно читалище „Христо Ботев 1934” гр. Божурище

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук