Общински съвет-Божурище насрочи мартенското си заседание

1292 преглеждания

Общински съвет-Божурище насрочи мартенското си заседание

Общински съвет-Божурище ще проведе заседание на 22 март 2018 г. от 14:00 часа. То ще се проведе в НЧ „Христо Ботев–1934г.”–  малък салон и ще протече при следния

Дневен ред:

1.Промяна в общинския бюджет за 2018 година.

2.Даване на съгласие за прекратяване на съсобственост между Община Божурище и Крум Иванов Владиславов, Деница Георгиева Захариева и Ненко Стоянов Ненков върху УПИ VII за жилищно строителство и УПИ VIII за жилищно строителство, кв. 34 по ПР на гр. Божурище.

3. Учредяване на безсрочно право на строеж за изграждане на търговски обект – 30 кв.м. в УПИ II-за търговски дейности, услуги и трафопост, кв.35 по плана на гр. Божурище, чрез провеждане на публичен търг с тайно наддаване.

4.Предложение по чл.33 от Закона за собствеността от Валерий Георгиев Георгиев, собственик на сграда-южно ателие /първи етап на строителство/, находяща се в УПИ XXXII1004,общ., кв.4, по ПЗР на гр. Божурище, Община Божурище.

5. Предложение по чл.33 от Закона за собствеността от „Хоспис Кирчеви – Дом за палиативни и дневни грижи“ ЕООД, ЕИК 203268817, с управител Борислав Кирилов Кирчев, собственик на триетажна масивна двуфамилна жилищна сграда – близнак, с РЗП 588 кв.м., находяща се в УПИ XII9582,общ., кв.78, по ПЗР на гр. Божурище, Община Божурище.

6. Приемане на План защита при бедствия на община Божурище.

7.Промяна на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Божурище.

8.Разни

Заседания ще проведат и постоянните комисии към ОбС. Те ще бъдат на 19 март.

EspressoNews