Остават броени дни до „Битката за талантите 2020“ - Employer Branding Forum

738 преглеждания

Двама международни говорители на първото онлайн издание на събитието

Най-добрите практики при изграждането на работодателска марка ще се дискутират в предстоящото четвърто издание на работодателския форум „Битката за талантите“ на 15 декември 2020 г.

Дан Мейерс, глобален вицепрезидент „Човешки ресурси“ в Acronis ще презентира от Бостън, а Дуня Павлович, консултант проучване на талантите в Mercer ще се включи от Лондон.

Как се справят специалистите от различни компании с предизвикателствата на 2020?  Кои са новите стратегии на HR-експертите и специалистите по комуникации и маркетинг, за да останат техните компании на върха? Кой ръководи employer branding кампаниите и какви промени донесе 2020 в комуникациите?

Има ли нужда от по-близка координация на усилията и как да използвате следващото поколение маркетинг за привличане на таланти? Какви са особеностите на новото поколение служители?

Тази година сред говорителите на събитието са изявени специалисти, които ще разкрият най-добрите стратегии. Две от най-големите компании у нас - ЛИДЛ и Лукойл - ще представят своите програми по време на форума.

В последните дни до събитието, организаторите правят специално предложение - „Двама с един билет“. Можете да направите регистрация с Промо код: 2in1 , за да се възползвате от отстъпката.

Регистрирайте се на: talents.b2bmedia.bg

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук