Отбелязаха една година от дейността на ЦСРИ и представиха новия заместник-кмет на Костинброд

2560 преглеждания

Отбелязаха една година от дейността на ЦСРИ и представиха новия заместник-кмет на Костинброд

 

Центърът за социална рехабилитация и интеграция „Надежда“-гр. Костинброд отпразнува една година от създаването си.

Честването се проведе в сградата на Поликлиниката, а емоционалният концерт-спектакъл, подаръците, пожеланията и празничната торта, усмихна всички гости.

Емил Пепелярски, Гергана Попгенова, певческа група „Танго“ и танцов състав „Зорница“ се погрижиха да развеселят потребителите на услуги и гостите на центъра със своя концерт, а целият екип на ЦСРИ „Надежда“ се грижеше за организацията и присъстващите.

Точно преди една година Община Костинброд подписа своя първи договор за услугата „Център за социална рехабилитация и интеграция“. За времето, в което работи, Центърът може да се похвали със 147 потребители, а за дейността му отговаря и ресорен заместник- кмет.

В приветствието си директорът на ЦСРИ Анна Ананиева благодари на всички потребители за доверието и за това, че са успели да изградят едно голямо семейство. На свой ред кметът на община Костинброд Трайко Младенов, изказа възхищението си от работата на Центъра за социална рехабилитация и интеграция, за професионализма на неговия екип, за неговите потребители.

Младенов използва повода, за да представи и новия заместник-кмет на общината, който ще отговаря за ресор „Образование, социални и хуманитарни дейности“ - Александър Ненов. Той зае мястото на назначения за заместник-министър на туризма Любен Кънчев и встъпи в длъжност на 19 февруари.

Александър Ненов е роден в София. Завършил е Софийската професионална гимназия по туризъм. Висшето си образование е завършил в Университета по Библиотекознание и информационни технологии. Магистър по „Защита на културно-историческото наследство”. Работи в Общинска администрация – Костинброд от 2012 година, като започва своята кариера в общинския инспекторат, като старши Инспектор. Три години по-късно става експерт в отдел “Обществен ред и Сигурност, защита на Културно-историческото наследство и личните данни“. От 2015 до 2018 година отговаря за Сигурността и Обществения ред в общината.

От местната администрация му пожелаха успех и отговорно и с нестихващ ентусиазъм да реализира нови социални проекти, по примера на своя предшественик Любен Кънчев.

EspressoNews