Открийте всичко за детето, дома, градината, офиса на едно място

1231 преглеждания

Заповядайте на VidaXL - царството на всичко за дома и градината

Колко често се налага да издирвате различни магазини, в които да търсите конкретна стока, но нищо не ви допада като стил и характеристики? Губите време в разходки от магазин до магазин и няма гаранция, че ще откриете това, което ви е необходимо. Предлагаме ви докато сте поседнали комфортно в дома си, да разгледате един единствен магазин с удивително количество качествени предложения за всякакви полезности за дома и градината.

Заповядайте на VidaXL - царството на всичко за дома и градината

Огромният онлайн магазин предлага изключително голям асортимент разнообразни качествени стоки на балансирани и достъпни цени, които при това са с безплатна доставка. Не само достигането на избраната стока при вас е напълно безплатно, но и връщането към магазина, ако по някаква причина не сте останали доволни от покупката си. Тази политика е абсолютно в предимство на клиента и е много солиден аргумент, следващия път, когато ви трябва каквото и да е, да отделите време да разгледате предложенията на vidaXL.bg. От комфорта на дома или офиса, с помощта на телефон или лаптопа си, разглеждате интуитивния сайт и лесно правите избора си.

Какви стоки ви очакват на vidaXL?

Мебели за дома и градината

Столове, дивани, шкафове за съхранение, маси, легла - каквото и обзавеждане да ви трябва, ще го откриете на vidaXL. Акценти са и мебелите за обзавеждане на детската стая. Налични са и разнообразни колички и островни шкафове, които са незаменими помощници. Допълнително, има много оферти за функционални и стилни офис мебели, както и мебели за градината и терасата. Част от асортимента са и аксесоарите, с които да превърнете всяко пространство в истински уютно кътче.

Други решения за дома и градина

Значителна част от харизмата на дадено пространство, се дължи на осветлението. На vidaXL ще откриете разнообразни осветителни тела, включително решения за външно осветление и електрически крушки. Пособия за кухнята - от уреди до прибори, също са налични. Басейни и аксесоари за сауна, тенти, пейки и люлки за гадината също са сред представените удобства за дома.

Хардуер

На vidaXL наистина ви очаква всичко, от което имате нужда. Магазинът предлага и строителни материали, инструменти, санитария и хардуер за санитария, решения за отопление и вентилация, помпи, строителни консумативи и други.

Спортни стоки

От фитнес уреди, през шведски стени, баскетболни табла, футболни врати до всякакви игри на закрито като джаги и дартс, vidaXL е готов да отговори на всичките ви спортни предпочитания. Очакват ви и страхотни решения за отдих на открито като сгъваеми къмпинг шезлонги, палатки, надуваеми каяци и много други.

Играчки и игри

VidaXL е и истински рай на детските стоки. Всевъзможни играчки и игри са представени на сайта, заедно с разкошни решения за игри на открито. Сред тях са пясъчници, къщички за игра, палатки и тунели за деца и още много. Какви - открийте сами. Най-малките също са обгрижени. За тях налични са различни колички, активни гимнастики и играчки за бебето, памперси, одеяла - каквото и да търсите, vidaXL го има за вас.

Други категории

Сайтът предлага и продукти за бизнеса и промишлеността, части и аксесоари за превозни средства, гаражно оборудване и инструменти, легла за домашни любимци, електроника, фотоапарати и оптика и още много. Търсите нещо? Проверете на vidaXL!

Предимства на пазаруването във vidaXL

Освен огромният избор на всичко на едно място и безплатната доставка и връщане, пазаруването на vidaXL.bg има и други предимства. Сред тях са редовни оферти за продукти на специални цени и разнообразни методи на плащане. Открийте и се убедете сами в достъпните цени и продукти, с които да сбъднете мечтания дом и градина. Защото има значение откъде пазарувате!

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук