Откриха здравна служба в село Брезе

795 преглеждания

На 9 юли, в свогенското село Брезе, бе открита здравна служба. Тя се намира в сградата на кметството. На събитието присъстваха представителите от Ръководството на Община Своге, д-р Томчева - директор на МБАЛ-Своге и жители на селото.

По традиция събитието започна с водоствет. Поздравления от името на кмета на община Своге - Емил Иванов, поднесе неговият заместник Илия Богданов, който подчерта, че откриването на тази здрава служба е резултат от отговорната и последователна здравно-социална политика водена от Общината през годините.

Д-р Томчева поздрави жителите и изрази радостта си, че точно в този труден за всички период качественото здравно обслужване е факт в селото, като припомни че здравната служба ще работи в непрекъсната връзка с МБАЛ-Своге и специалистите от екипа ѝ. Кметският наместник на Брезе - Антон Цветков, изрази своята благодарност за подкрепата на г-н Иванов и общинското ръководство, за реализираното на така необходимата здравна служба. Жителите от своя страна изразиха благодарност за изпълненото обещание и си пожелаха да не им се налага да я посещават често, а да служи само за тяхното спокойствие.

Благодарствена грамота бе връчена на Антон Цветков от името на кмета на община Своге.

Източник и снимки: Община Своге

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук