Поликарт София - производител и печат на кутии, опаковки, етикети и листовки за лекарства

927 преглеждания

Фирмата произвежда засилено пликове за пощенски куриерски оператори и Интернет магазини

Фирма Поликарт ООД, гр. Костинрод е производител на пликове от картон, хартия, велпапе и полиетилен, кутии от картон и бланки от хартияВсякакви по вид, размер, дебелина и големина папки, кутии, стелажи, пощенски пликове. Фирмата произвежда засилено пликове за пощенски куриерски оператори и Интернет магазини.

Фирмата се стреми да предложи опаковки на най-добра цена на пазара в България и заобикалящите ни страни - Румъния, Гърция, Сърбия, Турция и Македония.

Пазарски и пощенски пликове с печат - Картонени и хартиени пликове за документи, с печат, номерация, товарителница и лепенка на капака, за куриерски нужди. Имаме няколко типа материали на склад, бели хартии за пликове, корав картон със сив гръб за пликове за документи. Предлагаме печат на пликове, както и пликове без печат на склад.

Фирмени Формуляри - Бланки и формуляри за куриери и пощи, с печат, баркод, различни цветове хартия за отделните копия, перфорация и номерация според изискванията. Предлагаме 5 цвята хартии, от 30 до 120 гр/м, на ролка и на листа, за матричен, лазерен принтер или надписване на ръка.

Полиетиленови чанти, торби и пликове - Полиетиленови пликове с печат, от 30 до 60 микрона фолио, с печат, лепенка и вътрешен фон. Можем да предложим различни размери, бърза доставка и конкурентни цени за големи количества - над 100 000 бр от вид. Стандартни размери на склад, предлагаме цялостен дизайн и изработка на пликовете.

Консумативи, листа и тиксос пеат за опаковане - Картонени ъгли за предпазване на пратки, щанцовани вложки от дунапрен и полиуретан за чупливи предмети. Поддържаме на склад стандартни опаковъчни консумативи и пликове на ниски цени. Предлагаме изработка на тиражи над 1000 бр, по задание на размерите и избор на материал.

Кашони, касетки, тарелки и транспортни опаковки - Кашони от велпапе, кутии и вложки за предпазване на съдържанието, флексо печат на кашони, различни видове материали от мин дебелина 1 мм до макс 6 мм. Различни видове конструкции - слотерни и щанцовани.

Консумативи, хартии, картоние, велпапе на роли и листа за опаковане - Картонени ъгли за предпазване на пратки, щанцовани вложки от дунапрен и полиуретан за чупливи предмети. Повъздържаме на склад стандартни опаковъчни консумативи и пликове на ниски цени. Предлагаме изработка на тиражи над 1000 бр, по задание на размерите и избор на материал.

Поликарт ООД изработва и следните продукти:

Картонени кутии

Хартиени пликове

Опаковки от пластмаса и фолио

Стойки за продажби

Кутии и листовки за лекарства

Етикети от хартия, картон, мукава, найлон идруги синтетични материали

Поликарт ООД предоставя цяла гама от опаковки, като покрива всички нужди и материали, които са необходими. Цените са най-конкурентните, в сферата на производството на всякакви продукти от картон и хартия. Можете да потърсите фирмата на изброените по-долу адреси.

За запитвания и контакти:

Поликарт ООД - Polycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 - Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 - София oбласт

ел. поща: sales@polycart.info или тел: 0721 66145 офис Костинброд - 02 929 4951 - офис София

информация и продукти: www.polycart.info; поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com