Представиха обновеното списание Business Club

1865 преглеждания

Изданието ще разглежда проблемите и перспективите пред малкия и среден бизнес в България

Единственото българско издание, посветено на малкия и среден бизнес - списание „Бизнес клуб“, вече е с нов издател, редакционен екип и нова визия. Медията съществува от четири години, но от месец септември 2019 г. издател е икономистът Георги Найденов. Начело на редакционния екип застава Явор Сидеров - журналист и и анализатор с голям опит. Мисията на изданието е да бъде мост между държавата и бизнеса, да разглежда проблемите и перспективите пред собствениците и мениджъри на малки и средни фирми.

90% от БВП на България се дължи на малкия и среден бизнес. Затова ние се посвещаваме изцяло на работата в негова полза.“, заяви издателят, Георги Найденов на представянето по време на представянето на новото издание в зала “Оборище 5”.

Качественото съдържание е първото стъпало към успеха за собственитци и мениджъри. Целта ни е да предоставим анализи, коментари и интервюта, които да очертават проблемите и перспективите на малкия и среден бизнес“, допълни Явор Сидеров.

Гостите на събитието имаха удоволствието да чуят превъзходните изпълнения на оперната певица Гергана Николаева под съпровода на Янко Маринов на рояла.

В израз на отговорност към околната среда, екипът реши хартиеното тяло на списанието да се печата на рециклирана хартия. Още първият брой е над 95% рециклирана хартия, а амбицията е до края на 2020 година 100% от изданието да е на хартия от отговорно отгледани гори. Списанието се разпространява само чрез абонамент, а част от стойността му ще бъде насочена към подпомагане опазването на околната среда.

В първия обновен брой може да прочетете:

- Интервю със заместник министър-председателя Томислав Дончев, в което ще бъдат намерени отговри на въпросите: Дойде ли време за смяна на икономическия модел? Предстои ли епоха на високотехнологичната икономика за знанието? Ще живеем ли в страна с висококвалифицираната и високоплатена работна ръка?

- Тема на броя: Готова ли е България за зимния туристически сезон? Отговорът -в разговор с  Министерство на туризма и представители на най-големите зимни курорти у нас – Пампорово, Банско и Боровец.

- Икономическа прогноза за 2020 г. на Любомир Дацов

- Евродирективата за пластмасите

- Тенденциите в застраховането

- Бизнес етикет с Кристина Крънчева

- Нумерологична прогноза за бизнеса на Милена Иванова - ЕА

Съвсем скоро Business Club Media ще пусне обновения си сайт, а в подкаст каналите Spotify, iPodcast и SoundCloud вече може да намерите официалния канал The ClubCast и да слушате най-интересното от света на малкия и среден бизнес в България

Абонамент за сп. Бизнес клуб може да бъде заявен на сайта business-club.bg или на мейл p.cvetanova@business-club.bg

EspressoNews

Снимки: инж. Пламен Колев, Хайлайф

Тагове