Предстои цялостно асфалтиране на ул. „Бор“ в гр. Божурище, подготвя се амбициозна капиталова програма за асфалтиране на улици в града и селата

992 преглеждания

Уважаеми съграждани знам, че има улици и пътища, които не са ремонтирани с години, но и тези, които ремонтирахме ние, не бяха!

Предстои цялостно асфалтиране на ул. "Бор". в гр. Божурище, сподели кмета Георги Димов в социалната мрежа Фейсбук:
 
"Уважаеми съграждани, утре ще входирам докладна записка за предстоящата сесия на общински съвет този четвъртък, относно цялостно асфалтиране на ул. "Бор". Улицата е една от важните пътни артерии в града, която поема част от трафика към училището от начален етап и в скоро време ще поеме трафика за новоизградения общинския пазар, който ще акумолира голям приток на хора и автомобили!
Радвам се, че с общинска администрация иобщински съвет ще успеем да осигурим допълнителни средства в капиталовата програма за тази година, както и ще проведем всички последващи процедури за да направим поредния инфраструктурен проект!"
 
"Уважаеми съграждани знам, че има улици и пътища, които не са ремонтирани с години, но и тези, които ремонтирахме ние, не бяха! На мен, като кмет на общината, най-много ми се иска да можеше да направим, всичко наведнъж и всички да бъдат доволни, но уви не става, така! Парите и усилията, които полагаме не стигат в рамките на един или два управленски мандата, да изпълним всичко, което очакват нашите съграждани! Както ясно показахме, до сега, че имаме визия, знания, екип, воля, енергия, вече и опит за развитие на община Божурище! Мисля, че всеки един от вас, много добре знае, че нещата се случват много трудно, но оценява, че в момента вървим по правилния път за постигане на добрите резултати към всички, нас! С търпение и постоянство, ще успеем да направим, всичко, което се очаква от мен и моят екип! В идната година ще направим още по амбициозна капиталова програма за асфалтиране на улици в града и селата!", допълни кмета на въпрос на граждани, кога се очаква асфалтиране и на други проблемни улици в града и селата.
 
Източник: Георги Димов, снимка: Google Maps