Предстои шестото издание на конференцията „Битката за талантите“

435 преглеждания

Събитието ще се проведе под мотото „Next Level Branding /Working /Leadership Experience“

Под мотото „Next Level Branding/Working/Leadership Experience“ ще се проведе шестото издание на конференцията, посветена на изграждането на успешни работодателски марки и кампании за привличане на най-добрите таланти – „Битката за талантите“. Най-добрите работодатели представят своите стратегии за Employer Branding. Международни участници, две проучвания и звезден екип от говорители в шестото издание на събитието. Запазете си датата – 13 декември 2022 г.

Динамични дискусии и разнообразие от теми са предвидени в програмата на Employer Branding Forum „Битката за талантите“ 2022. Сред топ говорителите са утвърдени имена от сферата на HR, Recruitment, PR и комуникациите с експертиза в управлението на човешките ресурси и изграждането на работодателска марка.

По време на събитието ще се дискутират най-добрите стратегии за управление на бранд репутацията, за изграждане на работодателския имидж и най-успешно въведените програми за устойчиво развитие на employer brand. Как се постигат корпоративните цели и се изграждат ценности в компанията, като в същото време си привличат най-добрите таланти на пазара на труда - ще са сред разискваните въпроси.

В това издание очаквайте: Резултати от третото международно проучване на Leadership Support в партньорство с Германо-Българската индустриално-търговска камара и Business Mark Румъния на тема: „Новото предизвикателство: хибридната работна среда. Как се подготвя вашата организация за предстоящите промени?”
 
Очаквайте да научите повече за: Стратегиите на големите работодатели в България; Какви нови подходи прилагат агенции в кампаниите за employer branding? Къде е пресечната точка между брандове, инфлуенсъри и потребители? Как подхождат известните към трудностите по пътя на успеха? Тази година отново ще гостува специален вдъхновител – таен гост.

Сега имате възможност да се регистрирате със специална отстъпка от 50%. Форумът ще се проведе в присъствена форма. Местата са ограничени. Регистрирайте се на: talents.b2bmedia.bg

Събитието е за: HR професионалисти; Топ мениджъри и предприемачи; Специалисти за привличане на таланти; Комуникационни експерти; PR и Employer Branding професионалисти и за всеки, който се отнася сериозно към разработването на стратегии за изграждане на работодателска марка, за привличането и задържането на таланти, за въвеждането на иновации и за осигуряването на растеж в компанията.

РАННИ РЕГИСТРАЦИИ: 120 лв без ДДС, за регистрации преди 27 ноември 2022 г.

ГРУПОВИ ОТСТЪПКИ: 400 лв без ДДС, за 4-ма регистрирани от една компания преди 27 ноември 2022 г.

СТАНДАРТЕН БИЛЕТ: 240 лв без ДДС, за регистрации след 27 ноември 2022 г. 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук