През 2021 г. в Храбърско, Хераково и Пожарево ще се ремонтират водопроводи и асфалтират улици

1074 преглеждания

През 2021 г. ще се извършат ремонтни дейности на водопроводи и асфалтиране на улици в Храбърско, Хераково, Пожарево. Това става ясно от публикация на кметa на община Божурище Георги Димов, във Фейсбук. Ето и цялата публикация:

„Уважаеми съграждани, знам, че инфраструктурата е водещ интерес в обществото ни и както съм казвал, селата са приоритетни наравно с града по това отношение.                                           

Идната 2021 г., ще бъдат извършени следни дейности, по проведени обществени поръчки, със средства заложени в бюджета, от настоящата година. В рамките на тази седмица, ще бъдат подписани договори за изпълнение, със съответните изпълнители.

В с. Храбърско - „Инженеринг, включващ ремонт на уличен водопровод и асфалтиране на участъци от ул. „Липа“, „Българче“, „Момина сълза“ и „Акация“.

В с. Хераково:

1. „Инженеринг, включващ проектиране, изпълнение на СМР и авторски надзор на ул. „Черковна“. 

2. „Инженеринг, включващ изготвяне на технически проект за основен ремонт на участък от уличен водопровод на ул. „В. Левски“ в с. Хераково, изпълнение на предвидените в проекта строително-монтажни работи и упражняване на авторски надзор.

В с. Пожарево:

1. „Инженеринг, включващ ремонт на уличен водопровод и асфалтиране на участък от ул. „Христо Стефанов” в с. Пожарево. 

2. „Инженеринг, включващ изготвяне на технически проект за ремонт на уличен водопровод, възстановяване на отводнително съоръжение и асфалтиране на участък от ул. Латинка, изпълнение на предвидените в проекта строително-монтажни работи и упражняване на авторски надзор” .

В началото на новата година ще Ви запозная с всички планувани дейности, в община Божурище по населени места.

Бъдете здрави!“

Източник: Георги Димов, Фейсбук

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук