Приключи поощрителната игра с предметни награди за ваксинирани, организирана от Министерството на здравеопазването

472 преглеждания

Възможност да участват в поощрителната игра за ваксинирани, организирана от МЗ, имаха всички граждани, отговарящи на условието да имат поставена у нас ваксина срещу коронавирусната инфекция

Днес, 5 ноември, в ефира на Българската национална телевизия чрез жребий на случаен принцип бяха изтеглени последните 26 печеливши в поощрителната игра на МЗ с предметни награди за ваксинирани. Играта беше реализирана като част от кампанията, целяща да насърчи ваксинацията срещу COVID-19 в страната.

За участие в поощрителната игра се регистрираха 8 000 души, от които 4831 мъже и 3219 жени. Най-голям е броят на регистриралите се граждани, над 1000 души за ден, след въвеждането на „зеления сертификат“.

Най-младият участник в предметната игра е на 12 години, а най възрастният е 92-годишна жена.

Спечелилите смарт часовник в четвъртия жребий са:

С. Димитрова; С. Райчева; Н. Бахчеванска; О. Илиев; Т. Цанова; Г. Георгиев; В. Стоилов; М. Стоянова; М. Христов; С. Йорданова; И. Влайчев; Ц. Цанев; Б. Цирков; Б. Цветанов; Г. Маринов; Р. Павлова; Т. Кънчев; В. Ценкова; Н. Георгиев; М. Петрова; В. Миленков; Г. Ганджулова; С. Владимиров; М. Арнаудова; К. Сърнева и П. Дончева.

Печелившите ще получат потвърждение, че са изтеглени в жребия чрез e-mail  и/или чрез обаждане по телефона в деня на провеждане на жребия. Печелившият трябва да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата на имейл: ncpha_igracovid19_mz@ncpha.government.bg . Ако печелившият не отговори до 2 дни, той губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип.

При получаване на награда, в случай че печелившият не е навършил 18-годишна възраст или е ограничено запретен, задължително се представя писмена декларация от законния представител, с която се удостоверява, че родителят/попечителят е съгласен наградата да бъде получена.

Възможност да участват в поощрителната игра за ваксинирани, организирана от МЗ, имаха всички граждани, отговарящи на условието да имат поставена у нас ваксина срещу коронавирусната инфекция в периода от 30.09.2021 г. до 31.10.2021 г. Предметните награди бяха 102 смарт часовника, осигурени безвъзмездно за целите на играта.

Източник и снимка: МЗ

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук