Продължава доброто партньорство между „Костинброд ЕКО“ и Община Костинброд

451 преглеждания

НЧ „Иван Вазов-1947“, гр. Костинброд е със сменени входни врати

Народно читалище „Иван Вазов-1947“, гр. Костинброд е със сменени входни врати, благодарение на Регионално ДЕПО - Костинброд, ръководено от „Костинброд ЕКО“ АД.

Регионално ДЕПО-Костинброд всяка година подпомага културния календар на община Костинброд. Освен културния живот, през последните години, депото спонсорира изграждането на детски площадки в селата и градът, културни събития като летни кина и театри и подпомага спорта. „Костинброд ЕКО“ направи дарение и за манастир „Св. Архангел Михаил“, в кв. Шияковци.

На 13 януари, на посещение в най-голямото ни читалище в общината бе Барт Невеянс - белгийски партньор на „Костинброд ЕКО“АД и Теодора Вълчева - един от изпълнителните  директори на “Костинброд ЕКО”.

Представителите на Регионалното Депо бяха разведени от кмета на община Костинбро - Трайко Младенов, председателят на Общински съвет-Костинброд, д-р Атанас Тенев и зам.-кметът на община Костинброд - Александър Ненов.

В началото на 2022 г. бяха сменени старите железни врати на фоайето с PVC врати, дарени от „Костинброд ЕКО“. С предоставените средства от Регионалното Депо са сменени и врати, водещи към санитарните възли на читалището, прозорец на касата във фоайето и предстои смяна на вратите към голям и малък салон, за които община Костинброд ще помогне.

През изминалата година общината изцяло обнови ритуалната зала и коридорите, намиращи се в НЧ „Иван Вазов-1947“. След 45 години Костинброд може да се похвали и със стилна и модерна зала, в която младите хора от общината да се венчаят.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук