Проект „Исторически парк“ ще бъде представен в Драгоман

1691 преглеждания

Участието е безплатно и е само с предварително записване

Проект „Исторически парк“ ще бъде представен в Драгоман. Паркът се простира на площ от над 500 декара, до село Неофит Рилски, област Варна. Той е най-големият и първи по рода си културно-исторически и развлекателно-образователен парк от този тип в света. Замислен като мащабен комплекс, Паркът ще предлага на българските и чуждестранни посетители интерактивно пътуване до 10 000 години назад във времето през петте епохи на човешката цивилизация. На място ще бъде пресъздадено развитието ѝ, случило се по нашите земи от епохата на халколита и неолита, през славната история на траките и Рим, до разцвета на Първото и Второто българско царство.

Исторически парк ще бъде презентиран пред жителите на Драгоман, от неговия създател Ивелин Михайлов. Събитието ще се състои на 14 март от 16:00 ч. в СУ „Христо Ботев“.

На представянето ще научите:

- Защо най-голямата инвестиция от този тип в Европа се случва в България?

- Какво е бъдещето на културно-историческия туризъм по света и как ние, българите, можем да спечелим от него?

- Как можете  да участвате и да спечелите от това вълшебно приключение във времето?

Участието е безплатно и е само с предварително записване, поради ограничените места в залата. За записвания може да попълните формата за регистрация: https://goo.gl/forms/fAO1aoYURSKDODSz1 или да позвъните на тел. 0889038005 - Ивелин Александров.

П

Повече за проeкта: www.ipark.bg
Facebook: https://www.facebook.com/HistoricalPark.BG
YouTube канал: https://www.youtube.com/channel/UC17h1IoNyOlWXsUe-Ffg6mg

EspressoNews