Пролетен концерт „Ела изгрей“ в Костинброд - положителни емоции и незабравими преживявания

654 преглеждания

Събитието се проведе в НЧ „Иван Вазов-1947“

На 27 февруари, жителите и гостите на Костинброд се насладиха на неповторим пролетен концерт „Ела изгрей“, поднесен с много любов, професионализъм и желание.

Музикалното събитие се проведе в НЧ „Иван Вазов-1947“, гр. Костинброд и в него взеха участие на ДВГ „Палави ноти, Школа по модерен балет към КБ „Оскар“, ТС „Зорница“ към НЧ „Иван Вазов-1947“, гр. Костинброд, Спортен клуб по художествена гимнастика „Финес“, ТС „Релакс“ към НЧ „Нов живот-1919“, с. Петърч.

Организатор на проявата е конна база „Оскар“, със съдействието на Община Костинброд и SGB print.

На концерта присъстваха кметът на община Костинброд - Трайко Младенов, общински съветници: Камелия Велкова и Анна Радовска, главният секретар на Община Костинброд - Валя Иванова, кметът на село Петърч - Борислав Борисов, родители, жители и гости на община Костинброд.

Кметът Младенов подари на Румяна Wattar кошница с цветя и сувенир с декорирани два коня, ръчно изработен от служител на Център за социална рехабилитация и интеграция.

„Заедно можем да продължим напред! Заедно ще изградим на ново живота си  след шока от коронавируса. Заедно можем да действаме, да обновяваме, да се адаптираме и да продължаваме напред. Трябва да направим това, заради нашите прекрасни и невинни деца! Те днес доказаха своята сила, своята любов към изкуството и своето желание за свобода.Благодарим Ви, бъдете здрави!“.

Повече снимки от събитието можете да намерите ТУК.

 Източник, снимки и видео: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук