Рая и последният дракон през април в кината на 2D и 3D (трейлър)

1723 преглеждания

Най-новата продукция на Дисни ни отвежда на специално пътешествие до фантастичния свят на Кумандра, където в миналото хора и дракони са живели в абсолютен мир и хармония

Най-новата продукция на Дисни Рая и последният дракон ни отвежда на специално пътешествие до фантастичния свят на Кумандра, където в миналото хора и дракони са живели в абсолютен мир и хармония. Но когато зла сила заплашва да унищожи родната им земя, драконите се жертват, за да спасят човечеството. Сега, 500 години по-късно, злото се завръща и на плещите на самотния войн Рая се пада тежката задача да издири последния оцелял легендарен дракон и с негова помощ да възстанови разрушената земя и да обедини разединените хора.

По време на това пътуване обаче Рая ще открие, че за да спаси света, само един дракон няма да е достатъчен. Ще са необходими и много доверие и екипна работа.

Рая и последният дракон през април в кината на 2D и 3D.

Бележки:

  • Дон Хол получава „Оскар“ за най-добър анимационен филм за Героичната шесторка (заедно с продуцента Рой Конли и режисьора Крис Уилямс).
  • Карлос Лопес Естрада е известен с режисурата на уважавания от критиката, независим филм Blindspotting.
  • Рая и последният дракон е вдъхновена от културите и хората от Югоизточна Азия. По време на създаването на филма режисьорите са работили в тясно сътрудничество с Raya Southeast Asia Trust, състоящ се от експертни консултанти от региона.

Жанр: Анимация, приключенски

Режисьор: Дон Хол, Карлос Лопез Естрада

Продуценти: Оснат Шурер, Питър Дел Веко

Сценаристи: Куи Нгуен, Адел Лим   

С българските гласове на:Елена Нацариду, Диляна Спасова, Тодор Георгиев – Toshey, Василка Сугарева, Надежда Панайотова, Константин Лунгов, Петър Бонев

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук