Ролпласт с лятна #giveaway игра във Фейсбук!

1573 преглеждания

Всеки вторник, компанията ще отправя въпроси-предизвикателства свързани с продуктите и услугите си

Лидерът в производството на PVC, дървени и алуминиеви прозорци, врати и щори в България - "Ролпласт" зарадва фенове и последователи в социалната мрежа Фейсбук, с лятна #giveaway игра. 

В рамките на няколко седмици – от средата на юли до началото на септември, всеки вторник, компанията ще отправя въпроси-предизвикателства към потребителите, свързани с продуктите и услугите, които предлага. 

Играта стартира с въпрос-закачка за различните модели вътрешни щори, които Ролпласт произвежда. В отговор на предизвикателството, потребителите споделят своите впечатления и предпочитания при избора си на декоративния и в същото време функционален аксесоар. Като най-важни характеристики на продукта за повечето изразили мнение, се открояват висококачествените материали, лесното почистване и разбира се – красотата на щората. 

Участниците в играта, които са изпълнили всички условия, ще имат възможност да спечелят стилна хладилна чантичка или брандиран комплект за игра „три в едно“ - плажен тенис, шах и „Не се сърди човече“, с които плажният комфорт и ваканционно настроение ще са им повече от гарантирани! 

Печелившият участник от всяко седмично предизвикателство ще бъде обявяван в понеделник и ще получи наградата си по куриер. Право на участие имат само потребители, живеещи на територията на България. 

Пълните условия на играта и всяко седмично предизвикателство можете да видите и следите във Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/Rollplast.Ltd/ 

Желаем ви успех!

EspressoNews