Сдружение „За децата-2017“ и младежите от градина „Вдъхновение“ с благотворителен Beer-art fest

1269 преглеждания

Инициативата има за цел да допринесе за събирането на средствата за фотоволтаици

Благотворителен beer-art fest „Вдъхновение“ организират Сдружение „За децата-2017“ и младежите със специални потребности, работещи в градина „Вдъхновение“. Събитието ще се проведе на 14 майбившата военна школа в гр. Божурище, зад парк Орлите“ и е с начален час 11:00 ч.

Инициативата ще постави началото на кампания, чиято цел е да бъдат събрани средства за поставянето на фотоволтаици.

„Всички дарени средства, чрез участието ви в арт работилниците или от закупуването на предмети и продукция от базара, ще се използват за тази ни належаща цел! Този фестивал е една много малка крачка към целта, но колкото повече хора сме заедно по пътя, обединени от идеята, толкова по-бързо ще стигнем! Бъдете наши гости на фестивала!

Предстои ни прекрасно, радостно, и много приятно творческо преживяване с включени различни ТВОРЧЕСКИ РАБОТИЛНИЧКИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ!А След 14:00 ч. ще започне и Бир-феста със студена бира и топли мезета, а ако искате да знаете какви заповядайте при нас! Разбира се ще има и домашни лимонади с приготвени от нас сиропи! Всички сте добре дошли да творим или просто да се порадваме на празника!“, споделят организаторите.

Всички желаещи да подкрепят инициативата и да допринесат за изграждането на фотоволтаиците, могат да се включат в петте приложни работилници, които организаторите са подготвили.

Записването за работилниците става чрез изпращане на лично съобщение на Сдружение „За Децата-2017“ в обществена полза, във Фейсбук.

Ето и работилниците:

РИСУВАНЕ С МАСЛО ЗА ДЕЦА върху платно

Работилницата  е предназначена за деца, като малчуганите от 5 до 7 години могат да се включат заедно с родител, а по-големите - самостоятелно.

Цена: 30.00лв. за дете/дете и родител.

ПРИЛОЖНА РАБОТИЛНИЦА ЗА БИЖУТА

Всеки участник ще може да изработи по пет бижута от пъстри метални,пластмасови и дървени елементи ,за своите близки и приятели.

Цена: 15.00лв.

РИСУВАНЕ ВЪРХУ СТЪКЛО

Прекрасно творческо ателие, в което могат да се включат и възрастни - рисуване върху стъкло. Всеки  ще има възможност да нарисува красива чаша за вино или чай/кафе, която ще може да задържи за себе си или, ако пожелае, да дари за продажба в благотворителния базар.

Цена: 20.00лв. за участник, за изработката на 1 чаша.

РИСУВАНЕ ВЪРХУ КЕРАМИЧНИ ИЗДЕЛИЯ

Рисуване върху керамични изделия направени собственоръчно от младежите в градината. Ще можете да се насладите и да развихрите въображението си със рисуване върху керамика със алкохолни мастила.

Цена: 15.00лв.

РАБОТА С ГЛИНА

В тази работилница ще имате възможност да изработите каквото ви душа поиска и да получите професионални съвети и знания от водещата на тази така забавна работилница

Цена: 10.00лв.

„Всички са добре дошли! Дори и да не се включите в някоя от работилниците, можете да дойдете, за да се порадваме заедно на деня в градината. Можете да си закупите нещо от благотворителния базар, да изпиете една домашна лимонада приготвена от младежите или просто да поседнете на слънце в нашата градина.

Ако предпочитате, вместо с включване в творческите дейности, да ни ПОДПОМОГНЕТЕ С ТРУД В ГРАДИНАТА, ще бъдем безкрайно благодарни! Тази помощ ни е нужна!“, споделят организаторите.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук