Седми турнир „Силата, красотата, бързината и мисълта“ в Костинброд

694 преглеждания

Събитието е част от празничната програма, с която градът отбелязва своята 48-годишнина

За седма поредна година, на територията на община Костинброд се проведе спортния турнир „Силата, красотата, бързината и мисълта”. Той се организира съвместно с Община Костинброд и общински спортен Клуб по борба „Белица – Костинброд“, с председател Борислав Здравков.

Спортната надпревара се проведе на 10 септември, на стадион „Белица“, където един срещу друг се изправиха възпитаниците на клубовете по класическата борба „Белица-Костинброд“, „Марек-Дупница“, „Спартак-София“, „Златица“ и „Славия-София“.

Гости на турнира бяха Трайко Младенов –  кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на ОбС-Костинброд, Александър Ненов – зам.-кмет на община Костинброд, Живко Георгиев – общински съветник, Александър Томов, Павел Павлов, Янко Шопов, Райчо Горов и още много легенди в историята на българската борба.

Председателят на клуба по борба – Борислав Здравков връчи плакети на всички гостуващи, заслужили спортисти в знак на благодарност и почит за усилията и успехите им през годините.

В рамките на събитието, присъстващите имаха възможността да се включат и в игри на шахмат.

Грациите от клуб по художествена гимнастика „Финес“ по същото време провеждаха своята тренировка. Възпитаничките на треньора Ева Цонева упорито се подготвят за много златни медали през предстоящата година. Кметът на община Костинброд посети залата, в която тренират малките грации и пожела успех на децата през новия сезон.

Клубът по лека атлетика не присъства, поради участието им на турнир.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук