Със спектакъл на Виктор Калев стартира празничната програма по повод деня на Костинброд

1577 преглеждания

С много смях и положителни емоции стартираха празниците по повод деня на Костинброд. Както EspressoNews вече писа, денят на града се отбелязва на 17-ти септември по повод обявяването на селището за град. През тази година общината е предвидила богата и разнообразна програма, която ще продължи през цялата седмица и бе открита снощи в голямата зала на читалище "Иван Вазов - 1947" с великолепен комедийно-музикален спектакъл на популярния със своите атрактивни превъплъщения актьор Виктор Калев.

Той взриви залата многократно, не само с различните образи и скечове, в които с лекота се превъплъщава, но и с музикалните си интерпретации на популярни български хитове и изпълнители. Коронният му номер, както обикновено бе изпълнения на песни от репертоара на естрадната прима Лили Иванова и особено енергичното и завладяващо представяне на хита ѝ "Ветрове".

От сцената на читалището, кмета на Костинброд Трайко Младенов поздрави съгражданите си по повод празника на града и представи част от плановете и проектите, които предстои да бъдат реализирани в града.

Програмата на тържествата продължава днес от 19.00 часа с изложба "Костинбродски багри". Творбите, събрани в празничната изложба, ще могат да бъдат разгледани в малкия салон на НЧ "Иван Вазов - 1947". Допълнение към културното мероприятие ще бъде и поетичната вечер с творбите на Харалан Жечев.

Мария Маркова