Тази Коледа тествай безплатно новата услуга на NET1 InfiniTV!

2713 преглеждания

Коледа наближава и NET1 иска да зарадва своите клиенти със специално предложение

Коледа наближава и NET1 иска да зарадва своите клиенти със специално предложение. През тази турбулентна година телекомът успя да създададе нов продукт – Интерактивната телевизия InfiniTV.

"Благодарим на всички наши клиенти, че са избрали NET1! За нас това доверие означава много и се надяваме, че сме успели да отговорим на очакванията им. Вярваме, че новата ни услуга, интерактивната телевизия InfiniTV, е на световно ниво и много бихме искали да я споделим с всички наши клиенти. Затова тази Коледа подаряваме 1 месец InfiniTV на всички наши клиенти със смарт телевизори Android, LG или Samsung, за да се убедят сами в качествата ѝ.", информират от NET1.

И тъй като от компанията обичат да правят подаръци, ако се регистрирате за тест, освен 1 месец подарък от InfiniTV, ще получите и участие в томбола с още награди – 1 бр. 43‘ смарт телевизор TCL и 2 бр. 18-месечни абонамента за Интернет 100 Mbps + InfiniTV!

Регистрирайте се за безплатния месец и томболата като попълните формата тук: https://christmas.net1.bg.

Не забравяйте, че за да можете да тествате InfiniTV трябва да имате смарт телевизор – Android, LG или Samsung. Пълните условия можете да видите тук. Участието в томболата не е обвързано с тестa.

Повече за услугата InfiniTV:

С интерактивната телевизия InfiniTV можете да се насладите на високо качество на картината, 121 цифрови и 62 HD канала (свалете програмна схема тук). Използвате интуитивен интерфейс, с който бързо и лесно се ориентирате между любимите предавания и канали, търсачка и категория "Любими". Управлявате профили, последно гледани канали и предавания, каталози в ТВ архив, безопасна селекция от съдържание за най-малките, превъртате, паузирате и гледате предавания до 7 дни назад. А от 06.11.2020 г. клиентите на NET1 имат и три нови, висококачествени канала с богато и разнообразно съдържание, като част от основната програмна схема. Това са:

ТВ канал LOVE NATURE 4K* на позиция 177 ще зарадва всички почитатели на природата с научнопопулярни филми в изключително 4К качество на картината.

ТВ канал NASA TV 4K* на позиция 178 позволи на зрителите да станат част от магията на космоса с живи предавания на изстрелвания и кацания, разходки на астронавти в космоса, пресконференции, гледки от Международната космическа станция и много други впечатляващи събития и гледки в 4К качество!

ТВ канал CINEMANIA HD на позиция 145е специализиран български филмов канал, предназначен за широка зрителска аудитория.  Каналът предлага разнообразен подбор от игрални и документални филми и сериали, като голяма част от тях се излъчват премиерно на телевизионен екран в България.

Селекцията на заглавията в програмата е основана върху максимално широк географски, тематичен и жанров спектър (комедии, мелодрами, трилъри, криминални, исторически и приключенски филми), с акцент върху съвременното европейско кино, създадени от утвърдени режисьори и с участието на популярни звезди.

Повече за Интерактивната телевизия на можете да научите тук.

Ако имате въпроси, NET1 са на линия:

Магазинът на NET1 в гр. Божурище се намира на: бул. „Европа“ №20, "градинката на Божура" и е с работно време от понеделник до петък от 10:00 до 19:00 часа; телефон: 0899691414, имейл: bozhurishte@net1.bg.

Полезни връзки:

Уебсайт на NET1: http://www.net1.bg

Официална Фейсбук страница на NET1: www.facebook.com/net1.bg

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук