Турнир по тенис на маса се проведе в ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“

1854 преглеждания

Турнир по тенис на маса се проведе в ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“ по проект "Твоят час", съобщават от община Костинброд.

Проектът се реализира по ОП "Наука и образование за интелигентен растеж" 2014-2020 г. Основна цел на проекта е създаване на условия за повишаване на потенциала на учениците и възможностите им за успешно завършване на средното образование чрез допълване, развиване и надграждане на техните знания, умения и компетентности, придобити в рамките на задължителната им подготовка в училище.
В турнира по тенис на маса се състезаваха участници в две възрастови групи - ученици от 9-и до 11-и клас и учители от ПГВМСС “Св. Георги Победоносец“ и представители от Общинска Администрация- Костинброд.
На откриването на състезанието присъстваха г-жа Вергиния Йорданова - старши експерт „Професионално образование“ и г-жа Полина Димитрова- главен експерт в РУО –София регион, представители на Общинска Администрация - Костинброд, сред които г-н Колю Колев - началник отдел „Оперативни програми и проекти“, г-жа Ели Захариева- главен специалист „Управление на собствеността“ и член на обществения съвет към проект „Твоят час“, г-жа Виктория Яшнова- мл. експерт „Култура и спорт“ в община Костинброд и г-жа Бистра Боянова- мл. експерт „ОП и П и ВО“.

Турнирът беше ръководен от директора на Професионалната гимназия г-н Светослав Иванов и г-жа Илияна Владимирова – учител по физическо възпитание и спорт. 

След оспорвана надпревара, първото завоюва десетокласничката Ками, която получи купа за постижението си.

Източник: Община Костинброд