Хороскоп за периода 16-22 март за всички зодии: отключват се големи възстановителни сили

1334 преглеждания

В по-глобален мащаб можем да очакваме смели или по-радикални инициативи от страна на власт-имащи и управленски структури, които ще се отчитат за позитивни, конструктивни

През целия период ще влагаме подчертани усилия, забележително упорство, доза ентусиазъм, така че да се справим с приоритети, които касаят нашата сигурност в един по-широк смисъл или това засяга социалния ни статус, дългосрочни перспективи на развитие. Всеки един може да се концентрира върху една водеща за себе си цел и да направи пробив в избраното направление.

Луната е намаляваща, така че успехите се отнасят до вече зададен вектор на развитие, а не нещо качествено ново, пише horoskop-astrom.com. Но това не означава, че седмицата или събитията са маловажни, напротив, сега и дребни действия ще имат широко отражение и ние сами ще се убедим в това. Можем да канализираме тенденциите на минали възникнали задачи, но не даром, а чрез упорство, вяра в собствените сили или че всяко действие си има последствие и резултат, материализира се, на практика ще усетим това повече от всякога, както и че мислите също могат да бъдат материални, така че е не е без значение какво мислим, пожелаваме си, върху какво се концентрираме.

Още в началото на седмицата в директното си движение Меркурий отново ще навлезе в Риби, така че мисленето ни ще бъде по-емоционално, цветно, интуитивно. През втората част на седмицата това положение ще ни помогне инстинктивно да набележим шансове за печалба, допълнителни и скрити възможности, които може би сме пропуснали, но те пак се възвръщат към нас и ни помагат да привлечем нещо ценно за нас, индивидуално за всеки. Може да забележим неявни договорки или самите ние да проведем подобни преговори, също - ако има някакви тайни процеси да ги идентифицираме и със съответните последици.

В по-глобален мащаб можем да очакваме смели или по-радикални инициативи от страна на власт-имащи и управленски структури, които ще се отчитат за позитивни, конструктивни и т.н.

През тази година Слънцето по-рано ще премине през точката на пролетното равноденствие и съответно в Овен - на 20 март. Това ще отключи по-големи възстановителни сили, така както през пролетта животът в природата отново се събужда и разцъфтява. Слънцето в Овен ще допринесе и за по-добър тонус, позитивизъм, борбеност.

На 22 март Сатурн за малко ще навлезе в зодиакалния знак Водолей, но ще остане само в първите градуси, така че това влияние ще го усетят най-силно родените през първите дни на Водолей, Лъв, Скорпион и Телец. В живота на тези хора ще нахлуят послания за промяна, част от тях ще изискват прояви на по-голяма воля, за да зададат едно голямо и позитивно за тях начало, засега могат да изберат най-правилната за себе си посока според случващото се, което ще им покаже - с какво могат да продължат, какво следва да променят, да отворят нова страница. Всички останали ще се засегнат от тази ингресия чрез реформаторски настроения или подобна необходимост в различна степен и според индивидуалния си хороскоп.

В чувствата и любовта проявяваме постоянство, лоялност, но само, когато преценим, че това си заслужава и то по един практичен, обективен начин.

Овен

През цялата седмица все още ще сте силно концентрирани върху скрити, допълнителни, понякога не афиширани възможности, от които можете да се възползвате подобно на авариен изход, когато се нуждаете от него.

В този процес може да водите подобни тайни преговори или пък да се добирате до скрита информация, от която да спечелите или пък да се възползвате от обходни пътища към вашите намерения.

Проявявате упорство, когато имате конкретна цел и действате в тази посока- почти задължително ще успеете да направите пробив в избрано от вас направление или ще постигнете успехи, които за дълго ще се закодират във вашия имидж, обществено положение.

Като минимум - разбирате на какви шансове можете да разчитате през предстоящата 2020г., до какви върхове можете да се доберете и следствие на лични качества, съответни желания.

На 20 март Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак и постепенно ще усетите това влияние като покачване на адреналина, възстановителни сили и вяра в собствените възможности.

През втората част от периода придобивате спонтанно или изненадващо онова, към което се стремите.

Телец

През тази седмица имате шанс да разширите перспективите си на развитие като се доберете до подкрепа от страна на влиятелни или власт-имащи персони, може и такива, които са стоящи далеч от вас (буквално или в по-общ смисъл), но ви указват значимо въздействие.

Самите вие ще се ориентирате към по-дългосрочни проекти, които могат да преобразят живота ви, ако ги реализирате. На този етап те са свързани с неща от миналото, които можете да форсирате и доведете до победен край.

Добре се справяте с въпроси, които касаят уреждане на документи, сключване на договори, решаване или насочване на юридически казуси, ако пътувате, демонстрирате висока квалификация.

Социалната ви активност отново започва да расте, причините могат да ъдат в собствената ви покачваща се амбиция или необходимост да преговаряте за интересите си, също- не е изключено да се активират стари и неразрешени казуси, но сега да имате възможност да ги разрешите в оптимално подходяща за вас перспектива като използвате чар, че и доза късмет. Вероятно е определящо какво наистина желаете и ще го привлечете с по-голяма лекота, това важи за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

Същевременно през настоящата седмица получавате първи сигнали за знакови преобразувания, които ще касаят кариерното ви развитие, ключови въпроси отнасящи се до социален статус и сигурност. Усетете на къде „духат ветровете“, за да насочите платната на житейския си кораб по попътен вятър и да стигнете далеч, а не да се борите с насрещен вятър и със съответните последици…

Появяват се хора, особено през втората част на периода, които ви въодушевяват, дават ви интересни идеи, предложения.

Близнаци

През тази седмица изтича една енергийна програма, която ще има пряко и дългосрочно отражение върху социалния ви статус, сигурност - репутация като минимум.

Има голяма вероятност да спечелите нещо значимо и да превъртите някой предизвикателства в полза, но не даром, а като разчитате на подкрепа от страна на влиятелни личности или такива, които имат отражение върху материалното ви благополучие-сигурност в един по-широк смисъл.

Ако сте успели да привлечете на ваша страна „силните на деня“ целенасочено сте действали в тази посока, то сега вашите усилия ще започнат да дават резултати.

Вероятно водещи стъпки към печалби  са точно тези- да укрепвате важни за вас връзки, ще имате такъв шанс.

Добре ще се справяте с приоритети, които са свързани с финансови институции- банки, данъчни и т.н. Също- има вероятност да привлечете спонсори, ако имате собствен бизнес или пък- може да придвижите в правилна за вас посока наследствени дела…

Важното е вие самите да сте инициативни, защото на този етап - нищо не се дава даром, а следствие на упоритост, насочени подобно на лазерен лъч усилия-конкретно, волево. Така ще направите пробив.

През втората част на седмицата водите дебати, получавате интересни предложения, идеи, които могат да се превърнат в допълнителен или авариен изход, път към собствените ви мечти и стремежи. Част от чутото може и да ви изненада, но е полезно…

През последните дни социалната ви активност ще расте и не без причина.

Все повече и по различни поводи ще ви се налага да гледате в по-далечна перспектива на развитие или да си поставяте подобни задачи.

Хора извън близкото ви обкръжение или стоящи далеч от вас - буквално или в преносен смисъл- ще ви въздействат подчертано, нека това да се превърне в мост към по-стабилно бъдеще, а не обратното.

В партньорските отношения- ревизирате чувствата си, всичко ценно за вас и му предавате една по-реалистична стойност.

Ако сте сами, може да се привлечете от тайна любов или отношения с човек, който е твърде различен от вас.

Рак

Вълнувате се от по-далечни перспективи на развитие, а те в значима степен се определят или влияят подчертано от вид подкрепа, до която трябва да се доберете- от страна на влиятелни, власт-имащи персони или партньори-лични или делови. Същевременно вероятността действително да получите подобна опека, вид одобрение е доста голяма, но понякога и на съответна цена, например- може да имате усещането, че отсрещната страна е твърде силна, налага ви се да се съобразявате доста с нея и т.н.

Въпрос на избор е какво ще предпочетете, но на този етап точно „другите“ в един по-широк смисъл- играят ролята на мост към успехите ви или фактор, който е способен да преобрази живота ви в една или друга посока. В значима степен от вас зависи как ще изиграете тази аспектация, имате огромни шансове да привлечете покровител, благодетел, но вероятно като „жертвате“ някой от вашите желания, виждания и т.н.

Подходящо е да сте социално по-активни, да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепвате връзки.

През втората част на периода това ще се превърне в повод за разширяване на влиянието ви, изненадващи, полезни идеи и предложения, някой от тях може да бъдат и под формата на пропуснати възможности ,с които сега да наваксате.

Няма да ви липсва внимание, хора стоящи далеч от вас-буквално и в преносен смисъл привличат вниманието ви…

Ескалират приоритети, които са свързани с финансовото ви благополучие, то е като скачени съдове отново за важни за вас хора, около тях може да ескалират промени, които да се отразят на вас или пък- да се налага да полагате повече усилия, за да получавате вид дивиденти от сътрудничество ,взаимо-помощ.

Перспективата е дългосрочна, на този етап усещате първи сигнали, за да се приспособите, реагирате, насочите тенденциите в по-благоприятна за вас посока.

Лъв

Повечето от вас са в силно трансформиращ период, който влияе на онова, което имате-общо.

Ежедневието ви може да е натоварено с доста ангажименти, понякога над средното ниво, в този процес вие действате волево, така че можете да направите пробив в професионалната си реализация като разчитате на собствената си инициативност, способности и така се справите с повишена конкуренция, понякога изисквания и т.н.

Има голяма вероятност да се проявите като лидери и да заемете по-престижни позиции на работното си място, ако това се налага, тогава ще успеете да привлечете на ваша страна и влиятелна персона, която да подкрепи честолюбивите ви планове.

Колкото сте по-дейни, толкова по-далеч можете да стигнете, а в друг случай- разбирате до къде можете да стигнете в честолюбивите си намерения в кариерно развитие, обществено положение.

Не пропускайте шансове, които могат да ви се представят по един изненадващ и бърз начин, особено през втората част на периода.

Същевременно, ако има нещо, което ви дестабилизира- също трябва да не го пренебрегвате, за да не прораства и през идните месеци.

Вашата социална активност ще расте, но паралелно с това и изискванията към вас или в близкото ви обкръжение може да се появи важна личност, с която ще се налага подчертано да се съобразявате. Това може да се окаже дългосрочна перспектива..

На 20 март Слънцето навлиза в Овен, това винаги ви действа позитивно, повдига тонуса, а дава по-широки перспективи, надарява ви с доза късмет, който постепенно ще усетите.

Дева

Повечето от вас са концентрирани върху сърдечни дела, свързани с хора, близки до сърцето им, това могат да бъдат ваши партньори или пък пораснали деца, ако имате такива.

През настоящата седмица може да предприемете важни стъпки, които да преобразят вашите отношения, ще можете да ги оздравите, зададете нов и по-позитивен вектор на развитие.

В друг случай- около тях ескалират промени и те се нуждаят повече от вашата подкрепа, а вие я давате или влияете подчертано на случващото се и на близките си, канализирате събитията в една конструктивна посока.

Ескалират знакови или показателни събития за горе-описаните и приоритетни връзки, все още можете да насочвате, възползвайте се по оптимален начин.

През втората част от седмицата не са изключени разяснителни разговори, интересни новини и предложения.

Част от тях могат да ви изненадат, но да разчупят границите на възможното пред вас, да се разширят перспективите ви на развитие.

В друг случай това са приятни известия от хора стоящи далеч от вас-буквално и в преносен смисъл.

Работата или ангажиментите ви текущи и в ежедневието могат да станат по-натоварени, да предсоят промени, които сега ще усетите за първи път, възползвайте се от „подсказките“, за да пренаредите приоритетите, да се ориентирате към една по-продуктивна, печеливша посока.

Тест: Перото, което избереш, показва какъв човек си

Везни

През тази седмица може да вземете важни, определящи решения, които да имат широко отражение върху всички нива от живота ви и да го преобразят или това ще засяга основно дома, семейството ви, недвижимо имущество, местоживеене, комфорт на съществуване, например ремонти, покупко-продажби и т.н. Каквото и да е, трансформациите могат да се окажат дълготрайни, така че е препоръчително да насочвате внимателно и с визия по-далечна перспектива на развитие.

Може да обсъждате с близките си бъдещи перспективи на развитие, понякога може подчертано да ви се налага да се съобразявате с единия от родителите си, но каквото и да е- вие можете да насочвате и влияете все още, може да е важен и собствения ви избор, който ще е определящ.

Ежедневието ви все още е натоварено, понякога и с ангажименти над средното ниво.

Все така е полезно да сте по-внимателни към здравето си.

През втората част от седмицата възникват внезапни и позитивни шансове да се извършат положителни реформи на работното и място. Може да получите интересно предложение, което е свързано с повишение, ако условията на труд го позволяват или пък- да си върнете пропусната възможност, която се възвръща към вас и ще ви подейства обогатяващо и следствие на подкрепа, вид одобрение, предложение…

Поне- разнообразие, свежест, интересни идеи ще са проводник и на внезапни, допълнителни възможности, ако това ви интересува.

Постепенно ще усетите промени, които касаят най-близките ви отношения с партньори, пораснали деца, ако имате такива или вашето собствено възприятие към тях ще се трансформира.

Усетете на къде духат „ветровете на промяната“, може би да поемате повече отговорност към любими личности или точно обратното- да се дистанцирате, да ги оставите да бъдат по-самостоятелни, защото се нуждаят от това. Случващото се само ще покаже посоката, която е най-правилна за вас, за тях. Засега това са първи сигнали на по-далечни перспективи, оценете ги, изградете си стратегия, в началото винаги по-лесно се влияе.

Скорпион

През тази седмица може да проведете разговори, преговори, да чуете новини, които касаят ваши близки, включително родини, които да отключат нови хоризонти на развитие, да преобразят начина ви на живот.

В повечето случаи вие ще имате шанс да заемете по-престижни позиции, да утвърдите мнението и авторитета си или да привлечете на ваша страна подкрепа от влиятелни и енергични личности. Хубаво е и съзнателно да действате в тази посока, това ще ви гарантира дълготрайни и положителни преобразувания, на които ще разчитате до края на годината, а може и много по-дълго.

Не е изключено да ви се налага да спорите, да отстоявате мнението си, за да се справите с конкуренция, повишени изисквания, за да не позволите да подменят бъдещите ви планове и перспективи на развитие.

Сега е моментът да наложите идеите си, да ги реализирате.

Съзнанието ви, начинът ви на мислене също търпят някакви промени и не без причина, а следствие на случващото се, влиянието на околните върху вас…Израствате, разширявате светогледа си, а това по един естествен начин ще преобрази картината около вас.

Едни връзки ще оздравите или ще срещнете хора, които не са случайни, други могат да отпаднат от живота ви, а случващото се ще е трудно отменяемо.

Сега по различни поводи ще разберете до къде можете да стигнете следствие на дар словото ви, убедителност в изказа, ораторски способности, съответни контакти и одобрение, които привличате. Това ще е показателно за „таван“ от възможности през 2020г.

През втората част от периода получавате приятни и изненадващи известия от ваши партньори, важни за вас хора, те може и да са от вашето минало, да напомнят за себе си, включително с неразрешени въпроси, които се га ще канализирате в оптимално позитивна посока.

Получавате първи подсказки за промени в дома и семейството ви, това важи за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен. Усетете на къде „духат ветровете“, в начелото винаги по-лесно се влияе. Може да ви се наложи да бъдете по-отдадени или отговорни към близките си, да разрешавате имотни или битови казуси.

Стрелец

През този седмица може целенасочено и упорито да действате в посока, която ще преобрази онова, което имате, общо. Ако условията на труд го позволяват, това може да се превърне в признак за повишение или пък да откриете дългосрочен източник да доходи, да спечелите нещо значимо за вас. Отново като вариант - вашите действия да са високо продуктивни и печеливши.

В най-облагодетелствана позиция ще са онези, които работят на хонорар и/или използват висока квалификация, връзки с влиятелни, власт-имащи персони.

Ако това не е вашата тема, тогава можете да подействате позитивно на здравето си чрез съответни оздравителни процедури.

Все още съществува някаква важна тема, която трябва да се обсъжда в дома и семейството ви. Оформя се фон на съществуване, който ще се закодира трайно, насочвайте, все още имате време за това чрез разяснителни разговори и не само.

В друг вариант- налага ви се повече от обикновено да разпределяте времето си между лични и служебни приоритети или пък да се съобразявате с член от семейството, крайният ефект трябва да е положителен, защото в повечето случаи вие всъщност получавате подкрепа или разбиране от семейството си.

През втората част от периода изпитвате все по-силно желание да проявите потенциала си, да удовлетворите ваша прищявка…

Растат позитивните оценки, вяра в собствените сили, отключва се доза късмет.

Ескалира промяна в начина ви на мислене, вероятно не без причина. Това по един естествен начин ще преобрази важни за вас връзки, включително с роднини.

Тенденцията е да проявявате по-голяма критичност към чутото, към хора, с които общувате, по-твърдо да отстоявате мнението си, а може би и да разчистите обкръжението си от онези, които по-скоро се явяват като спирачка в живота ви.

Тест: Триъгълникът, който избереш, показва важна истина за теб

Козирог

През тази седмица концентрацията от усилия, които полагате в изблано от вас направление задължително ще се превърнат в повод за дългосрочни преобразувания.

Почти никой и нищо не може да застане на пътя ви към определено желание, стига да е конкретно, да не се разпилявате, тогава силата ви ще е пробивна, подобно на „лазерен лъч“. Това важи за всички, но подчертано за родените през трети деканат…

Сега е много важно да канализирате мощната енергия, която отпращат към вас звездите във водещо направление, за да се възползвате, предизвикате дълготрайни и положителни промени, които ще ви влияят до края на годината, а може и много по-дълго.

Ако не действате по този начин, тогава някой преобразувания ще нахлуят отвън, по външни и независещи от вас причини и със съответните последици.

Информационният поток продължава да е много усилен, не е изключено да се възродят стари идеи или предложения или пък не разрешени въпроси от миналото отново да се актуализират, те може да засягат съкровена мечта, любими хора, шанс да разгърнете потенциала си, да отстоите интересите си. През втората част от периода това може да се случи о един бърз и изненадващ начин, хубаво е и вие да усилите тенденцията, въпреки, че някой шансове сами ще застават на пътя ви.

Колкото сте социално по-активни, толкова по-широки перспективи ще се разгръщат пред вас.

През втората част от седмицата семейството, домът ще се превръщат все повече във фокусна точка от внимание, дайте го, в началото винаги по-лесно се влияе.

Оформят се промени, които ще повлияят вашето материално състояние, онова, което имате-общо. Не е изключено да ви се налага да инвестирате или да редуцирате разходите, по-енергично да защитавате интересите си.

Понякога това може да е признак да се отнасяте по-внимателно към здравето си, ако се налага да се придържате към хранителен режим.

Усетете на къде „духат ветровете“, за да насочите по попътен вятър, така ще предизвикате печалба или стабилизация на различни нива.

Водолей

Водещ стремеж да повечето от вас трябва да бъде да съхранят интересите си, в този процес може да ви се налага да водите разяснителни разговори, да разчитате на близките си, включително на вашето семейство или пък това може да бъде скрита, но настойчива подкрепа от ваш покровител, благодетел и т.н.

В друг случай - делегирате отговорности, за да можете да обърнете внимание и на себе си, на въпроси извън рутината или контрола ви скоро, можете да се справите точно, като си сътрудничите, обединявате усилия с важни за вас хора, на които можете да разчитате.

Към вас могат да се възвърнат шансове за печалба, които сте пропуснали или това е повод за стабилизация, базисна, касаеща и условията на съществуване, генерално, тенденцията се усилва през втората част от седмицата.

През втората половина на периода вашата социална активност постепенно ще се усилва, вероятно и не без причина, а понеже се появяват хора, които ви подават ръка или пък ви предизвикват.

Все пак общуването, евентуални срещи, разяснителни разговори ще ви зареждат с повече енергия, ентусиазъм.

На 22 март Сатурн ще навлезе за няколко месеца във вашия зодиакален знак, ще ви покаже какви отговорности нови трябва да поемете, за да бъдете по-стабилни, независими, да отстоите авторитета си.

Преобразуванията може да изискват да се осъществят „от корен“, като по-дългосрочни цели и перспективи на развитие, които ще преобразят живота ви. Можете да поставите едно голямо ново начало в живота си, засега това може да е идея, по-твърдо решение, подсказка, която ви бута в тази посока.

Риби

До 19 март Слънцето е все още във вашия зодиакален знак и през това време вашата инициативност е с широко отражение, а след 20 март - желанията, които сте преследвали постепенно ще започнат да се материализират и колкото по-инициативни сте били, толкова по-значими могат да бъдат успехите ви, разбира се и в бъдеще - вие ще получите и допълнителен стимул за повишаване на доходите си и под формата на нови възможности и предложения, но едва от следващата седмица.

На този етап - информационният поток се усилва, самите вие може да се превръщате в проводник на разяснителни разговори и преговори, които да водят до внезапни възможности. В друг случай - това ще се превърне в повод да си върнете предишен шанс, да реализирате креативна идея или предложение, дори под формата на изненада.

През тази седмица околните играят подчертано важна роля в живота ви. Може да се появи влиятелна или власт-имаща персона, която да ви подкрепи и да преобрази бъдещите ви перспективи на развитие.

В друг случай - самите вие проявявате огромно старание, за да наложите авторитета си в колектив, да заемете лидерски или по-престижни позиции и действително успявате като се справите с евентуална конкуренция, повишени изисквания и т.н.

В края на седмицата ще се активират нови тенденции, част, от които ще излязат извън контрола ви и ще се движат повече по инерция. Засега ще получите първи подсказки - от какви скрити възможности или допълнителни ще можете да се възползвате, също - какво действа деструктивно, ерозивно зад гърба ви, така че да вземете мерки и да го отстраните.

Това може да са хора, обстоятелства, каквото и да е, то не е случайно и е трупано дълго.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си и да усилите имунитета си.

Източник: horoskop-astrom.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук