Тест: Триъгълникът, който избереш, показва важна истина за теб

1253 преглеждания

Виж какво означава отговорът ти

Психолозите могат да разкрият колко резистентни сме към промяната, като ни накарат изберем определена геометрична форма. Това е възможно, защото свързваме значението на стабилността и промяната с геометрични форми, така че имаме склонност да предпочитаме форми, които отговарят на нашата личност.

Подготвили сме ти един кратък тест, основан на психологията на формите, който ще разкрие важна страна на характера ти. Затова просто избери триъгълника, който ти харесва най-много и опознай себе си малко по-добре. Избери триъгълника, който най-много резонира с теб.

Ето и какво казва той за личността ти:

Триъгълник 1

Мислиш за целите си и си непоколебима. Най-страхотното ти качество е твоята отдаденост. Хората може би казват, че си голяма перфекционистка и правилата те привличат, но ти знаеш, че най-добрият начин да направиш нещо е да го правиш правилно от самото начало. Хората са убедени, че могат да разчитат на теб именно заради това твое качество. Това е и причината, поради която обикновено успяваш.

Триъгълник 2

Ти си много истинска и не се страхуваш да го покажеш. Истината е най-голямата ценност за теб и постоянно се опитваш да бъдеш възможно най-искрена. Това ти позволява да гледаш смело и позитивно на живота. Затова хората се допитват до мнението ти – спечелила си си репутация на честен и помагащ на другите човек.

Триъгълник 3

Рационалността е тази, която те води към напред в живота - ти си интелектуалецът на групата. Обичаш да си изграждаш стратегия за всяко свое решение и да планираш нещата в детайли. Ти си систематична и уверена в уменията си. Приятелите ти може да се шегуват с теб, но знаят, че си загрижена и че си готова да предложиш най-умното решение.

Тест: Перото, което избереш, показва какъв човек си

Триъгълник 4

Не всеки може да се оправи с теб, ти си страстна. Когато си поставиш нещо за цел, му се посвещаваш с отдаденост и увереност в себе си. Не позволяваш на нищо да застане между теб и целта ти. За някои хора около теб това е прекалено, но удовлетворението от добре свършената работа и постигнатата цел са безценни.

Триъгълник 5

Ти обичаш хората, но имаш и черти на екстроверт. Може да започнеш разговор с всеки и да изслушаш внимателно това, което има да каже. Твоите семейство и приятели за теб са най-ценния подарък, затова се стараеш да им го показваш всеки ден. И след като си такъв добър слушател, не се колебаеш да си чувстваш комфортно.

Източник: Dama.bg

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук
 
 
 
 

Тагове