Център за социална рехабилитация и интеграция „Надежда“-Костинброд с коледно тържество (снимки)

1166 преглеждания

Г-жа Анна Ананиева – директор на центъра, посрещна топло гостите и подчерта, че събитието е поредната стъпка на младия екип на центъра в трудната му мисия

В навечерието на Коледа екипът на центъра за социална рехабилитация и интеграция „Надежда“-Костинброд организира тържество за приятелите на центъра.

Г-жа Анна Ананиева – директор на центъра, посрещна топло гостите и подчерта, че събитието е поредната стъпка на младия екип на центъра в трудната му мисия, която обаче той отговорно и уверено изпълнява.

За празничната атмосферата допринесе творческата програма, включваща изпълнения на малкия певец Емил Пепелярски, на талантливия артист Стефан Милков и на самодейния танцов състав „Релакс“ – с. Петърч. Погледите грабна и традиционната за центъра кулинарна изложба.

Сред присъстващите бяха представители на общинското ръководство - г-н Александър Ненов  - зам.кмет, служители на общинска администрация, Светослава Иванова - директор на центъра за работа с деца на улицата, г-жа Краса Крилашка - директор на ДГ „Пролет“.

Всички снимки вижте ТУК!

Снимки: Община Костинброд

EspressoNews