Ясно е разписанието на влаковете за "Байк и Рън за Чепън" 2018

2250 преглеждания

Български държавни желизници за поредна година са партньори на най-бързо развиващото се Байк и Рън състезание в България

 
Ясни са вече влаковете с които, ще се превозват състезателите и техните велосипеди в тазгодишното издание на "Байк и Рън за Чепън". Влакът, с който състезателите ще пристигнат за старта на състезанието е с номер 10202 и ще потегли от централна ЖП гара София в 7:25 часа на 28 април. Композицията ще е от три пътнически вагона и два вагон-фругона за превоз на велосипедите. Той ще пристигне в по разписание в Драгоман в 8:32 часа, точно навреме за началото на надпреварата. 
 
На връщане към столицата, състезателите ще отпътуват от Драгоман в 17:44 часа, с влак 7991, който ще пристигне на Централна гара София в 18:50 ч. Съставът на влака отново ще е с 3 пътнически вагона и 2 вагон-фругона за велосипедите.
 
Български държавни желизници за поредна година са партньори на най-бързо развиващото се байк и рън състезание в България, като осигуряват безплатен превоз на регистриралите се състезатели. 
 
Надпреварата ще се проведе за седма поредна година в околностите на Драгоман, като трасето минава през изкачване, а след това и спускане на Чепън планина и нейния най-висок връх "Петровски кръст" с височина 1206 метра. 
 
EspressoNews е официален медиен партньор на събитието.
 
Ангел Лазаров