2024 година започна с отварянето на няколко малки бизнеса в Костинброд

503 преглеждания

MBEAUTY STUDIO отвори врати през февруари

Новата година в Костинброд започна с отварянето на няколко малки бизнеса – нови козметични салони, естетични центрове, сладкарници, магазинчета с уникални БИО продукти и още много други предприятия Тези малки бизнеси не само допринасят за икономическото развитие на града, но и създават нови работни места, вдъхновяват иновации и сплотяват общността. Те са важни за града и допринасят за доброто развитие на цялата община.

Първият малък бизнес, който отвори врати през февруари 2024 г. е MBEAUTY STUDIO, намиращ се на локалното на Ломско шосе /до кръговото движение на „Белица“/.

Всяка жена вече може да направи мечтаното тяло. В град Костинброд това вече е възможно, благодарение на MBEAUTY STUDIO и по-специално на M BODY тренировките.

Козметичното студио е част от верига козметични студия, които развиват бизнес на територията на градовете Годеч и Сливница i предлага иновативен метод за тренировки, чрез електро-мускулна стимулация. Салонът предлага лазерна епилация и козметични процедури, като: почистване на лице, водно дермабразио, карбонов пилинг, микропигментация, микроблейдинг, водно и LPG липомасаж.

За повече информация: https://www.facebook.com/MBeautyStudioG 

За запазване на час:  087 787 0059

На откриването присъства кметът на община Костинброд – Трайко Младенов, инж. Габриела Трайкова – зам.-кмет на община Костинброд, общински съветници и много приятели на собственичките на козметичното студио – Жанина Станкова и Мелинда Николаева.

Община Костинброд с удоволствие се ангажира да подкрепи развитието на малкия бизнес и да създаде благоприятна среда за техния растеж и успех. След водосвета за здраве от отец Харитон, кметът на община Костинброд пожела много работа и доволни клиенти.

1

2

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук