West gym в Костинброд отпразнува своята 5-годишнина с откриване на естетичен център „CARAMEL“

441 преглеждания

Спортният и естетичен център се намират на ул. „Ломско шосе“ № 90

Изминаха пет години от откриването на луксозния спортен комплекс и фитнес West gym в гр. Костинброд. Собствениците на комплекса отпразнуваха своята годишнина с откриването на естетичен център „CARAMEL“.

На 17 февруари 2019 г. на ул. „Ломско шосе“ № 90, гр. Костинброд, отвори врати модерният фитнес и СПА център, които предлага до ден днешен тренировки във фитнес зала, забавни групови занимания и релаксиращи процедури. Пет години по-късно, през 2024 година, спортният комплекс продължава да се развива и надгражда.

Новият естетичен център „CARAMEL“ предлага BellAction Duo за лице, BellAction Duo за тяло, Пресотерапия с Dorsal+ и разнообразна професионална козметика. Това са изключителни терапии без аналог. Безболезнени, неинвазивни методи за моделиране на лице и тяло, които правят кожата по-стегната, гладка и с редефиниран контур.

BellAction Duo е иновативна апаратура, която с помощта на своята мощна вибрация има всички предимства, необходими за постигане на най-добри резултати, както при процедури за тяло, така и за лице.

Пресотерапията пък предлага подобряване на метаболизма, микроциркулацията, елиминира токсините и излишната вода от тялото, намалява болката, причинена от венозна конгестия и по този начин релаксира и енергизира цялото тяло.

Гости на новия естетичен център бяха кметът на община Костинброд – Трайко Младенов и неговият заместник Алексaндър Ненов.

Близо 1000 кв. метра е цялата площ на спортния център, разположени на два етажа. На първия етаж се намира фитнеса, в който са разположени бягащи пътеки, кростренажори, гребни тренажори, велоергометри, степери, гладиатори и още много различни най-модерни фитнес уреди. На първия етаж се намира и солариум, бар и рецепция. На втория етаж е залата за групови спортни занимания, съблекални, сауни за мъже и жени и новият естетичен център „CARAMEL“.

Новата услуга е ръководена от Камелия Лилова и като любезен домакин разясни на всички гости предлаганите от нея възможности за красиво и здраво тяло. За повече информация прочетете в сайта на естетичния център ТУК.  За записване на часове: 0889 888 088.

Малкият и среден бизнес е изключително важен и е ключ към успеха в малките общини. Община Костинброд подкрепя и винаги ще подкрепя бизнеса на нейна територия. Създаването на нов бизнес в общината, означава добра икономика, растеж и просперитет.

1

2

3

4

5

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук