Дамите от пенсионерките клубове в Костинброд празнуваха 8-ми март

614 преглеждания

Гости на събитието бяха кметът Трайко Младенов и неговият заместник Александър Ненов

По-покана на председателя на пенсионерки клуб „Кавака“ в Първи район на град Костинброд се организира тържество по случай празника, изпълнено с много песни, танци и положително настроение. Гости на събитието бяха кмета на община Костинброд – Трайко Младенов, зам.-кметът – Александър Ненов и общинските съветници Василена Ивкова и Анета Михалова.

Кметът Младенов поздрави дамите с най-нежния и красив празник – Международният ден на жената. Той пожела на всички да бъдат здрави, обичани и живота им да бъде обсипан с красота и сбъднати мечти.

1

2

3

4 

По време на своето поздравително слово, кметът разказа на дамите от Първи район за прекрасните неща, които предстоят да се случат в тази част на град Костинброд. Спечелен е проект за нов модерен и голям физкултурен салон за Първо основно училище „Васил Левски“, предстоят рехабилитации, проектиране, асфалтиране на редица улици, и изграждане на пешеходни пътеки. В момента се проектира и ще стартира кампания за построяването на голям паметник на Апостола на Свободата –Васил Левски в центъра на Първи район. 

Това е  инициатива, в която ще се включат община, бизнес и граждани за да помним и почитаме великите българи оставили следа в историята на община Костинброд и дали живота си за свободата на отечеството.

Община Костинброд ще продължава да подкрепя, издържа и развива дейността на пенсионерските клубове на нейна територия, полагайки всички усилия и изпълнявайки своят дълг към възрастните наши съграждани.

5

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук