Коледен концерт подариха на костинбродчани трите градски читалища

157 преглеждания

Танцовите състави и певческите групи представиха вдъхновяващи изпълнения

Коледен концерт подариха на костинбродчани трите градски читалища НЧ „Иван Вазов 1947“, НЧ „Заря 1914“ и НЧ „Св. Св. Кирил и Методий 1890“. Събитието се проведе на 21 декември, в големия салон на НЧ „Иван Вазов 1947“.

Коледният концерт възхити всички присъстващи с прекрасни танци, песни и усмивки от всички участници. Салонът бе препълнен от хора, дошли да се насладят и да уважат малки и големи от ТС „Зорница Джуниър“ с ръководител Жаклин Костадинова; ТС „Зорница“ с ръководител Радослав Тодоров; ТС „Ритми“ и детски танцов състав „Ритъмчета“ с ръководители Веселин Маргаритов и Евелина Димитрова; ТС „ Зора“ с ръководител Калина Зашева; ДВГ „Пеещите“ с ръководител Елена Гатева и ДВГ „Шопчета“ с ръководител Екатерина Михайлова.

1

Танцовите състави и певческите групи представиха на публиката поредица от танци – вдъхновяващи и зареждащи, носещи българското в себе си. Участие взеха и балерините от групата по класически балет „Fairy dance“, както и гости от музикална школа „Звездици“.

Сред официалните гости на събитието бяха Александър Ненов – зам.-кмет на Община Костинброд и общинските съветници Василена Ивкова, Ябленка Трайкова и Мариела Средкова.

2

Заместник-кметът Ненов изказа своето признание към положения труд от участниците, ръководствата на читалищата, а на секретарите: Седефка Николова, Стойна Таскова и Камелия Георгиева заяви, че през 2024 година, ръководството на Община Костинброд е заложило повече средства за читалищата в община Костинброд. Александър Ненов поднесе букети в знак на уважение и благодарност за това, което правят и добрите резултати, които са видими за всички.

3

4

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук