Община Костинброд получи още един нов училищен автобус от МОН

4949 преглеждания

Така община Костинброд вече разполага с два чисто нови училищни автобуси

След като през месец март 2023 година, Община Костинброд беше една от 26-те общини в България, които получиха чисто нов училищен автобус от Министерството на образованието и науката, на 24 август Общината получи още един.

Така община Костинброд вече разполага с два чисто нови училищни автобуси, с които да осигури ежедневния превоз на учениците през предстоящата учебна година. Желанието на община Костинброд е специализираният транспорт за децата и учениците да бъде осигурен от общинското дружество „Общински превози-Костинброд“, което от началото на м. август тази година осигурява и обществения транспорт на пътници.

Припомняме, че по време на церемонията на 22 март 2023 година за откриване на напълно реновираната сграда на Второ ОУ „Васил Левски” в кв. Шияковци, кметът Трайко Младенов, връчи ключовете за чисто нов училищен автобус на директора училището, Красимира Манова. На тържеството присъства г-н Младен Маринов, депутат от Четиридесет и деветото Народно събрание от Софийска област. По време на откриването той пое ангажимент община Костинброд да получи още един автобус, което към днешна дата вече е факт.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук