Постановките „Жена ми се казва Борис“, „Изтрий веднага“ и „Отблизо“ ще бъдат представени в Костинброд

1268 преглеждания

Вижте на кои дати

Три театрални постановки ще зарадват любителите на театъра в Костинброд.  Комедията „Жена ми се казва Борис“ на ДКТ „Иван Радоев“ (Плевен) ще гостува в Костинброд на 22 ноември /сряда/. Комедията от Рафи Шарт ще бъде представена в НЧ „Иван Вазов 1947“, от 19.00 ч. Билетите могат да бъдат закупени от библиотеката на Читалището. Резервации могат да бъдат направени на тел.: 0721 66130.

Участват: Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата , Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева.

Препоръчителен родителски контрол 16+.

Гъмов е бедняк, женен за богатата Диана Любенова и от две години с любовница.  Лъжите му обаче си имат граници и влюбената до уши в него Жанина Дончева е намислила да разкаже за всичко на жена му. Това въвлича героят на Гъмов в пъклен план да преобрази в женски образ пощальона Угрински.  Към цялата бъркотия се добавя случайно семейство  от провинцията - Стефан Рядков и Ернестина Шинова, които допълнително усложняват ситуацията. За да е пълна картината, към този невъобразим сюжет се прибавя и образа на Шайбата, който играе умело ревнивия съпруг на любовницата на Гъмов. Така всички актьори се сблъскват с различни комични и абсурдни ситуации от началото до самия край.

На 4 декември от 19.00 ч. в „Иван Вазов 1947“ ще бъде представена най-новата комедийна пиеса на Здрава Каменова – „Изтрий веднага“. Димитър Живков, Здрава Каменова,Тони Карабашев, Евгения Роева. Билети могат да бъдат за купени на място.

Представете си, че можете да изтриете всеки срамен момент от живота си. Всяка грешка, която сте допуснали пред любим човек, пред колеги или приятели. Е, в най-новата пиеса на Здрава Каменова това е възможно.

Вижте какво ще се случи, ако всички имаме опцията да трием провалите си. Какво може да се обърка в един свят, в който всички сме абсолютно перфектни.

„Изтрий веднага“ е абсурдна, съвременна комедия, в която със сигурност ще се откриете. И внимание! Пригответе се, защото вие няма да сте само зрители.

На 7 декември, от 19.00 ч. в Костинброд ще гостуват Александър Сано, Луиза Григорова, Башар Рахал и Любомира Башева с постановката „Отблизо“. Пиесата от от Патрик Марбър ще бъде представена в НЧ „Иван Вазов 1947“. Билетите могат да бъдат закупени от библиотеката на Читалището. Резервации могат да бъдат направени на тел.: 0721 66130. Спектакълът не е подходящ за зрители под 14 години.

Съществува ли любовен четириъгълник? Има ли безрезервна любов? Ние ли избираме да се влюбим или любовта избира нас? „Отблизо“ е история, която проследява дванадесет любовни епизода от живота на две жени и двама мъже, свързани от невидимите нишки на страстта и привличането. Отдалеч техният копнеж по любовта и щастието изглежда красив, трепетен и романтичен, но отблизо може да се окаже твърде жестоко занимание… В живота на всяка жена над 35 ли се появява „една по-млада“? „Отблизо“ е безпощадна дисекция на любовта, гарнирана с лъжи, изневери, ревност, страст, сълзи и много смях.