Първо ОУ „Васил Левски“ бе домакин по проект „Трудът краси човека, а споделеният труд развеселява и вдъхновява“

994 преглеждания

Първо ОУ „Васил Левски“, гр. Костинброд бе домакин по проект „Трудът краси човека, а споделеният труд развеселява и вдъхновява“ – иновативно „Споделена градина – споделена трапеза“. Програмата за мобилност е от 20 до 22 юни и се провежда в костинбродското училище.

НП „Иновации в действие“ е обмен на идеи и добри практики, възможност за споделяне на иновативни подходи в образователния процес, чрез посещение на място на учители и ученици от иновативните и неуновативни училища – партньори от цялата страна.

Партньорите на Първо ОУ „Васил Левски“ са Иновативно училище ОУ „Отец Паисий“, село Подайва, област Разград и неиновативно училище СУ „Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Годеч, област Софийска. На гости на община Костинброд бяха и представители на училище от град Шумен, както и старши експерта в РУ-София регион – Йордан Томов.

В рамките на тридневния престой в град Костинброд, гостите бяха поканени в кабинета на кмета Трайко Младенов, който разказа подробно за инвестициите във всички училища и детски градини в общината, както и бъдещи такива.

Директорът на Първо ОУ „Васил Левски“ – Даниела Борисова, бе подготвила богата програма за своите гости, с която представи поверената й институция. Тя представи историята на Костинброд и училището, чрез презентация и интегриран урок.

Представянето на училището продължи в сградата на Начален етап, където партньорите по проекта разгледаха градината от иновацията „Споделена градина – споделена трапеза“.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук