Седмичен хороскоп 09 – 15 октомври

562 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

В началото на седмицата представителите на зодия Овен може да се сблъскат с трудности в партньорските отношения. Може да изпитвате липса на взаимно разбирателство и ревност. Опитайте се да не бързате със заключенията и проявете сдържаност. Също така се препоръчва да обърнете повече внимание на вашето здраве. Сега вашият имунитет ще е висок и организма ви ще може по-бързо да преодолява болестите. Това е чудесен момент да започнете да посещавате фитнес, басейн и да преминете към здравословен начин на живот, включващ правилно хранене и диета.

Втората половина на седмицата е благоприятна за разрешаване на секретни въпроси, които пазите от другите в тайна.. Във всеки случай физическата интимност с партньора ще се засили в резултат на психологическа интимност и готовност да се настроите с любимия човек на една вълна. Това е и благоприятно време за духовни практики в атмосфера на тишина и уединение. Ще може по-добре да контролирате функциите на тялото си и да поддържате състояние на душевен баланс.

♉ ТЕЛЕЦ:

В началото на седмицата имунитетът на представителите на зодия Телец ще е отслабен. Опитайте се да се пазите от настинки и избягвайте прекомерното физическо натоварване - това може да ви направи по-уязвими към болести. Здравословният начин на живот, съчетан с разходки на чист въздух, ще помогне за подобряване на здравето. Контактите с приятели и познати могат да станат по-активни, което ще помогне за разрешаването на належащи проблеми. Също може да доведе до полезно и взаимноизгодно сътрудничество.

В резултат, ще може да се справите с важните въпроси и освен това да придобиете много полезни бизнес контакти. Втората половина на седмицата, ще е благоприятна за брачните отношения. През това време отношенията с любимия човек, ще се градят върху нарастващо чувство на любов. Добре е да прекарвате цялото си свободно време с партньора, да ходите на гости, на светски събития, годишнини и сватби. Моментът е добър за създаване на нови запознанства, предполагащи преминаването им в лично или делово партньорство.

БЛИЗНАЦИ:

В началото на седмицата представителите на зодия Близнаци, може да се сблъскат с повишено напрежение в отношенията с любимия човек. Възможно е да изпитвате ревност и недоверие към партньора. Това е особено вероятно на фона на проблеми в сексуалните отношения. Въздържайте се от прекомерна взискателност и агресивност. Контролирайте себе си и ситуацията около вас. Втората половина на седмицата е благоприятна за кариерно развитие и решаване на текущи въпроси. С какъвто и бизнес да се заемете, всичко ще бъде изпълнено с изключителна лекота и качество.

Вашата сила може да идва от способността ви да се фокусирате върху един основен проблем. Необходимостта да подредите нещата може да ви увлече и да доведе до генерално почистване, пренареждане на мебелите и пренареждане на шкафове и рафтове. В същото време е препоръчително по-активно да се заемете със своето здраве. Посещението на сауна, фитнес, басейн, заедно с процедури за закаляване и диета – ще мобилизират вашият организъм и ще му предадат сила.

РАК:

В началото на седмицата на представителите на зодия Рак се препоръчва, да засилят контактите с хората около себе си. Срещите и новите запознанства, ще се развиват добре. Ще успеете да разрешите успешно някои от проблемите си благодарение на помощта на приятели. В същото време са възможни усложнения в отношенията със съпруга и бизнес партньори. Не трябва да въвличате роднини в спорове с партньора си – това може да доведе до ескалация на конфликта.

Семейните проблеми могат да бъдат свързани с отказ на един от членовете на семейството да изпълнява задълженията си. Препоръчително е да избягвате хора с агресивни намерения. Втората половина на седмицата е благоприятна за творчеството и романтичните връзки. Ако вече имате любим човек до себе си, то сега отношенията ви могат да достигнат изключителен разцвет. Вашата половинка ще ви изглежда като идеал за красота, интелигентност, обноски и всичко, което може да се включи в тази категория. Ефектът на „розовите очила“ обаче може да не е далеч от истината.

ЛЪВ:

В началото на седмицата представителите на зодия Лъв е най-добре да се въздържат от срещи и пътувания. Комуникацията с другите хора може да е изпълнена с агресия и да поради вероятност от спорове и конфликтни ситуации. Бъдете по-внимателни в отношенията си с познати, роднини, съседи и тези, с които постоянно общувате в ежедневието. Колкото по-малко контакти имате с такива хора, толкова по-спокойно и хармонично ще премине това време. В противен случай рискувате да отслабите нервната си система и да почувствате влошаване на здравето.

Втората половина на седмицата е благоприятна за разрешаване на проблеми с роднини. Например, може да обсъдите въпроси свързани с наследство на недвижими имоти на по-възрастни роднини. Сега семейството може да бъде в центъра на вашето внимание, източник на сила, вдъхновение и радост. Правейки нещо с най-близките си хора, проявявайки загриженост към тях, ще получите в замяна много повече положителни емоции и ще бъдете напълно доволни от сегашното си положение.

ДЕВА:

В началото на седмицата представителите на зодия Дева може да се нуждаят от подкрепата на приятелското си обкръжение. Възможно е да се сблъскате с трудни въпроси и съветите на приятелите да бъдат много полезни. В романтичните отношения не трябва да харчите твърде много пари за подаръци и развлечения. Обсъждането на финансови въпроси с любимия може да доведе до разногласия. Възможно е също така да възникне нестабилна ситуация във вашите отношения. Това може да се дължи до голяма степен на неконтролируемото и непредсказуемо поведение на партньора и необходимостта по някакъв начин да реагира на всичко това.

Втората половина на седмицата е благоприятна за контакти и пътувания. Ще може да се настроите към психологическото състояние на вашия събеседник, да му кажете точно тези думи на подкрепа и разбиране, които той така очаква от вас. През този период ще успеете да отворите сърцата на хората около вас и да ги направите изключително приятелски настроени. Може да се случи и сдобряване с познати или партньори.

ВЕЗНИ:

В началото на седмицата представителите на зодия Везни може да са склонни да вземат прибързани решения, поради което често ще изпадат в трудни ситуации. Най-големите противоречия може да възникнат с близките роднини в семейството. Опитайте се да не правите нищо, за което никой не ви моли. Личната инициатива в този момент може да бъде наказуема. Възможно е влошаване на здравето поради нервно претоварване. В ежедневието се опитайте да водите спокоен, уединен начин на живот. Контактите с другите хора могат да причинят дискомфорт на психологическо ниво.

Сега е по-добре да не създавате нови запознанства и да се въздържате от кратки пътувания извън града. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с укрепване на финансовата ситуация. Пред вас може да се открият нови перспективи, но за да ги видите, трябва да направите нещо сами, не очаквайте, че всичко ще падне от въздуха. Личната инициатива сега ще бъде много полезна и може да наберете огромни ресурси във ваша полза. Добро време за вземане на финансови решения за големи покупки.

СКОРПИОН:

В началото на седмицата на представителите на зодия Скорпион се препоръчва, да се въздържат от контакти със съмнителни хора, непознати. Въздържайте се от запознанства по време на път с други пътници. Само така ще може да се предпазите от атаките на хора с нечестни намерения. Тези дни са възможни неприятности, свързани с активирането на тайни недоброжелатели. Може би, до вас ще достигнат неприятни слухове и клюки, чийто източник вероятно ще остане неизвестен.

Това също е труден момент за приятелствата и романтичните връзки. Въздържайте се от празни забавления и посещение на клубове. Втората половина на седмицата благоприятства личните инициативи. Потребността от творческа самореализация се засилва. Желанието да покажете своите таланти може да се ограничи до външни козметични ефекти, като промяна на прическата или пребоядисване на цвета на косата. Промяната на имиджа е точно това, което много от вас ще са готови да направят.

СТРЕЛЕЦ:

Началото на седмицата за представителите на зодия Стрелец е неблагоприятно време за посещение на увеселителни заведения, игрални и нощни клубове, ресторанти и дискотеки. Намирайки се сред голяма тълпа от хора, може да попаднете в неприятна ситуация. Освен това в тези дни може да претърпите финансови загуби. Бъдете внимателни в личните инициативи – не винаги ще са успешни. Темата за семейните отношения може да предизвика най-голямо безпокойство.

Разрешаването на семейни проблеми може да изисква допълнително време и усилия, които за вас не са безгранични. Възможно е да възникнат спорове в семейството заради работата ви или по-точно защото тя отнема твърде много от времето ви което може да посветите на семейството. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с повишено любопитство, желание за учене, обмен на знания, научаване на нещо ново, разширяване на хоризонтите на собствения мироглед. Вашата склонност да се местите в търсене на нови преживявания може да се реализира.

КОЗИРОГ:

В началото на седмицата представителите на зодия Козирог е добре да се въздържат от проактивно поведение. На първо място, става дума за професионалните дейности. При липса на ясно разбиране на текущата ситуация е по-добре да не правите нищо, отколкото да сторите нещо нередно и след това да го поправяте. Възможно е да почувствате натиск от хора с власт и влияние. И за да постигнете нещо, ще трябва да положите повече усилия за преодоляване на неблагоприятните външни обстоятелства.

Това не е най-доброто време за нови запознанства и връзки с хора от вашето обкръжение. Не са изключени внезапни кавги със съседи или познати по най-незначителни причини. Втората половина на седмицата е благоприятна за приятелските контакти. Може да намерите съмишленици и заедно да постигнете желания резултат. Фокусирайте се върху бъдещето и правете планове. Тези дни може да се сбъдне някое ваше съкровено желание.

ВОДОЛЕЙ:

В началото на седмицата на представителите на зодия Водолей се препоръчва, да се въздържат от контакти с непознати. Това се отнася особено за общуването с чужденци и представители на различни културни традиции. Също така спазвайте стриктно правилата за движение. Възможни са проблеми със закона. Друга потенциално проблемна тема може да бъде свързана с липсата на пари. За да закупите желания продукт, може да се наложи да вземате кредит.

Втората половина на седмицата може да бъде свързана със засилване на вашите пробивни способности. Ще успеете да постигнете целите си. Освен това външните обстоятелства ще са благоприятни за напредък в кариерата и във всичко, което смятате за свой първи приоритет. Бъдете готови да бъдете забелязвани от другите по-често и до известна степен да станете известни. Например, може да вземете награда в спортно състезание или конкурс.

РИБИ:

В началото на седмицата представителите на зодия Риби може да се сблъскат с неочаквано изменение на обстоятелствата и да трябва да реагират бързо на случващите се промени. Може да бъдете принудени да коригирате плановете си и да се занимавате със съвсем различни проблеми от предвидените. Въздържайте се от участие в спортове с елемент на конкуренция. Може също така да бъдете принудени да посветите много време на своята връзка. Вашият партньор може да не харесва вашето поведение и лични инициативи и това да доведе до спорове.

Това важи особено за брачните отношения. За да постигнете по-хармонични отношения, опитайте се да вземете предвид мнението на партньора си и не забравяйте да обсъдите с него най-важните въпроси, засягащи и двама ви. Втората половина на седмицата е благоприятна за личностно развитие. Време е да проявите здравословен егоизъм и да се погрижите за личните си интереси. Това е чудесно време за обучение и спортни тренировки.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук