Седмичен хороскоп 25 – 31 март

4742 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: В началото на седмицата представителите на зодия Овен ще имат шанс, да открехнат завесата на тайните и да открият нещо, което може би се крие от вас. Това е подходящ момент за всякакви разследвания и неформални дейности. Също така вие сами може успешно да скриете вашите дела от другите. В средата на седмицата вероятно ще имате много интензивна комуникация с околните, ще обменяте мнения. Тук трябва да помните, че може да получите много фалшива или отрицателно оцветена информация. Не се подавайте на провокации, не участвайте в междуличностно изясняване на отношенията, относно всякакви слухове и клюки. Също така, трябва да се въздържате от откровени разговори с непознати хора за личния си живот. В края на седмицата може да почувствате прилив на оптимизъм, здравето ви ще бъде отлично. Смисълът на това време е да разширите личното си влияние върху случващото се, в онези области и сфери, от които лично се интересувате.

♉ ТЕЛЕЦ: В началото на седмицата представителите на зодия Телец, може да проявят здравословни амбиции, насочени към защита на техните интереси. Външните обстоятелства ще благоприятстват онези, които не се страхуват да поемат отговорност за себе си и да се захванат за работа незабавно. Приятели и познати, ще ви оказват всестранна подкрепа. Паралелно обаче, побързайте да разрешите проблемите, тъй като отношенията с приятелите могат да се усложнят в средата на седмицата. Препоръчително е през този период да не се смесвате личните отношения с финансовите. Крайно нежелателно е да вземате и давате назаем пари - това може да предизвика напрежение в отношенията с приятели. Сега поговорката „ако искате да загубите приятел, дайте му пари назаем“ може да стане актуална. Също може да се сблъскате с финансови затруднения. Краят на седмицата, ще бъде много по-оптимистичен период и основна заслуга за това, ще бъде подобряването на партньорствата. Също така е подходящо време за уединение, за посещение на храмове, манастири, както и за духовни практики и молитви.

БЛИЗНАЦИ: За представителите на зодия Близнаци началото на седмицата, е благоприятно време за подобряване на социалния и професионалния статус. Всяко начинание, свързано с обучение, полагане на изпити, защита на дипломни работи и дисертации, ще е успешно. Вашето ниво на знания, ще бъде високо оценено. Възможно е да печелите конкурси и съответните отличия и награди. В същото време средата на седмицата, ще бъде неблагоприятна за кариерата. Шефовете може да добият фалшива представа за вас и няма да е лесно да ги убедите, че всичко наистина е наред. Най-доброто което може да направите в тази ситуация е да запазите самообладание и да не правите неща, за които никой не ви моли. Това е такъв период, когато инициативата е наказуема. В края на седмицата ви очакват много приятни изненади под формата на неочаквано висок паричен бонус или печалба – съдбата сега, ще е благоприятно настроена към вашата персона. Това е чудесно време за създаване на нови запознанства и разширяване на приятелския кръг.

РАК: За представителите на зодия Рак в началото на седмицата, е препоръчително да отделят повече време за учене, личностно развитие и разширяване на кръгозора. Точно в този кратък период от време, ще може лесно и бързо да усвоите и най-трудните материали. Също така е подходящ момент за туристически пътувания и прекарване на времето с приятели. В средата на седмицата трябва да бъдете по-внимателни, за спазването на правилата и разпоредбите на закона. Може би, през това време ще попаднете в ситуация, която да ви провокира към незаконна дейност. Например това може да стане при шофиране на личния автомобил, когато е вероятно нарушение на движението. Срещата с представител на пътна полиция, не ви предвещава нищо добро. В края на седмицата може да станете по-забележими в обществото и в известен смисъл дори известни: ще ви обръщат повече внимание, ще говорят за вас, при това главно в положителен смисъл. Може би всичко това, ще бъде свързано с някои от вашите постижения.

ЛЪВ: Представителите на зодия Лъв може да претърпят неочаквани промени в кариерата в началото на седмицата. Може да ви бъде предложена нова длъжност. Това е подходящ момент да промените ежедневието си, да поработите върху грешки и да поправите това, което правите неправилно. Също така периода е благоприятен за борба с вредните навици. Точно сега, ще може да поставите основата за нови, полезни навици и в същото време да се откажете от лошите. В средата на седмицата е препоръчително да бъдете по-внимателни при работа с битова химия - възможни са травми, химически изгаряния или наранявания. Приятелските отношения, могат да станат по-нестабилни. Затова е по-разумно да се въздържате от посещение на приятелски партита. Сега също не е най-добрият момент за участие в спортни състезания, особено когато става въпрос за състезания с елементи на конкуренция. Края на седмицата ще е подходящо време за учене и пътуване. По време на туристическите ви пътувания, ви очакват много приятни преживявания. В семейните отношения, всичко ще е наред.

ДЕВА: Представителите на зодия Дева в началото на седмицата, ще могат да направят партньорските си отношения по-конструктивни. На първо място, става дума за семейните и онези двойки, които отдавна живеят съвместно. Сега от вас се изисква спокойно, трезво и без емоции да обсъдите спорните и трудни моменти във връзката с партньора. Говорете с любимия човек и обсъдете всички наболели проблеми. Това ще ви помогне да намерите разумен компромис. В средата на седмицата външните обстоятелства могат да се влошат, което ще се отрази негативно на вашата бизнес активност. Може да срещате по-често от обикновено препятствия, когато се опитвате да реализирате вашите инициативи. Това се отнася както за професионалните дейности, така и за отношенията с бизнес партньори, колеги. Може би има смисъл да действате не твърде праволинейно и упорито и да не се влизате в спорове там, където няма смисъл. В края на седмицата, енергийният ви потенциал ще се увеличи. Това ще ви позволи да постигнете високи резултати в спорта и успех в дела с елементи на риск. Всъщност именно риска, ще ви мобилизира за нови постижения.

ВЕЗНИ: Началото на седмицата за представителите на зодия Везни е благоприятно време за провеждане на медицински изследвания, лечение и профилактични процедури. Ако имате проблеми със здравето и отдавна отлагате посещението при лекар, значи е време да действате. Сега ще ви бъде поставена правилната диагноза и назначено ефективно лечение. Също така е чудесно време за отказ от вредните навици. Ако решите да се откажете от тях в понеделник, скоро ще почувствате, че сте се освободили напълно от зависимостите. В средата на седмицата могат да възникнат усложнения в работния колектив. Възможно е да не успеете да разрешите компетентно някои професионални задачи и това може незабавно да повлияе негативно на вашата репутация. В много отношения вашите трудности ще бъдат свързани с липсата на организация и ред, при планирането на делата. В края на седмицата значително ще се подобрят вашите брачни отношения. Може също така да бъдете поканени на някое празнично мероприятие в качеството на гост.

СКОРПИОН: В началото на седмицата представителите на зодия Скорпион, ще имат изключително добър шанс, да постигнат хармония в любовта и брака. Брачните  отношения могат да бъдат изпълнени с любов, внимание и грижа. Ако отдавна имате връзка и живеете съвместно, тогава може да направите предложение за брак. Периода е много благоприятен за годеж. В същото време в средата на седмицата, са възможни усложнения в отношенията с любимия човек. Емоциите в любовната връзка, може да се увеличат драстично. И това от своя страна да доведе до повишени сексуални нужди. Наред с проявите на страст обаче, може да се зароди упоритост, праволинейна настойчивост, понякога достигаща до агресия. Семейните трябва да се опитат да обърнат повече внимание на възпитанието на децата. Може би детето крие нещо от вас или да възникнат неприятности поради поведението му. В края на седмицата е чудесно време за начало на цикъл на лечение, както и да се заемете с тялото, например да посетите фитнес, басейн и др.

СТРЕЛЕЦ: Представителите на зодия Стрелец в началото на седмицата, може да проявят дизайнерски таланти. В един момент ще погледнете дома си по нов начин и може би, ще поискате да промените нещо в него, да го подобрите. Ако става дума за малки, чисто козметични промени и изменения в подредбата на вашия апартамент, тогава незабавно преминете към изпълнението на вашите идеи. Ще направите всичко успешно за един или два дни. Не трябва обаче да отлагате, тъй като в средата на седмицата могат да възникнат разногласия в семейството и брака. Препоръчително е да бъдете изключително внимателни и коректни в отношенията с членовете на семейството, близките роднини и партньори. Може би някой от близките ви ще се нуждае от вашата помощ и реално участие в някои важни за него въпроси. Опитът да избегнете семейните отговорности, може да доведе до конфликтни ситуации. В края на седмицата влюбените, могат да изпитат невероятен емоционален подем, ще ви се струва, че чувствата ви са безгранични.

КОЗИРОГ: Представителите на зодия Козирог в началото на седмицата, могат да изпитат неочаквани положителни промени в личния си живот и в работата. За това ще допринесат активните контакти и обмена на мнения. Възможно е романтично запознанство или някакво пътуване с цел удоволствие. Може би ще бъдете поканени на пикник извън града, сред природата или в селска къща и там ще се забавлявате. Обучението, ще се развива успешно. Може да се занимавате с документи, да полагате изпити, тестове. В средата на седмицата се препоръчва внимателно да следите за здравето си. На първо място, трябва да следите температурата си и да не допускате преохлаждане на тялото. Също така, опитайте се да не се претоварвате с физическа активност на работното място или във фитнес залата. Всичко това може да доведе до отслабване на имунитета и развитие на възпалителни процеси с повишена температура. Уикендът е чудесно време за семейният живот. Възможно е някакво приятно събитие в семейството, включително празнично пиршество.

ВОДОЛЕЙ: В началото на седмицата представителите на зодия Водолей, е добре да се заемат със саморазвитие. Ако досега сте се чувствали несигурни, значи е време да поработите върху това. Най-добрият начин за това е, да се заемете с някаква отговорна работа и да я завършите успешно. Ще може да покажете своите знания и умения пред другите и репутацията ви ще бъде укрепена. И това ще повлияе положително на самочувствието ви. В средата на седмицата са възможни финансови затруднения. Нивата на доходите ви може дори да се повишат, но разходите ще бъдат още по-големи. За да изгладите възможните трудности, трябва да планирате по-внимателно разходите си. Крайно нежелателно е да харчите пари за забавления, купуване на подаръци, луксозни стоки. Отношенията с любимия човек могат да бъдат доста напрегнати. Опитайте се да избягвате прекалено праволинейното поведение, бъдете по-меки. В края на седмицата е възможно да създадете запознанства, с влиятелни и донякъде известни хора.

РИБИ: В началото на седмицата представителите на зодия Риби, е добре да станат по-инициативни в контактите с другите хора. Ще може да се докажете като фини психолози и да получите необходимата подкрепа. Това е подходящ момент за реализация на плановете ви, когато трябва да включите други хора в сферата на вашите интереси. В средата на седмицата обаче, вашите лични инициативи могат да срещнат пречки. Въздържайте се да бъдете прекалено активни, когато решавате семейни проблеми. Препоръчително е да сдържате амбициите си и да се опитате да не влизате в спорове. За да затвърдите авторитета си, изобщо не е необходимо да спорите с другите и да им доказвате, своята правота. Достатъчно е сами да знаете, че сте прави. Периода няма да е благоприятен за приемане на гости в дома, както и за посещения на специални събития. Краят на седмицата е добро време за големи покупки. Едновременно с това, апетитът ви ще се увеличи и може да качите някой килограма без да разберете.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук