Стартира изпълнението на текущия ремонт на общински път за с. Храбърско

946 преглеждания

"Знам, че тази голяма крачка ще допринесе много радост, безопасност, комфорт и удобство на всички живущи и гости на село Храбърско"

На 11.07.2022г. се състоя първата копка по изпълнението на ремонтните дейности и цялостното преасфалтиране на главния път за с. Храбърско, съобщи кмета на община Божурище Георги Димов и заяви:

"Бих искал да споделя с Вас хубавата новина, че след проведените процедури, и след неуморна работа на общинска администрация, общински съвет и подкрепата на всички наши съграждани от днес стартира изпълнението на текущия ремонт на общински път – Храбърско - отбивка от E80 за Храбърско с дължина= 4,260 км. Смея да твърдя, че това е една от най-големите стъпки в новата история на селото, пътят е направен преди повече от 50 години и от тогава повече не са стартирали действия от такъв голям мащаб, а много кметове преди нас, са давали напразни обещания пред хората, а ние можем и знаем как да работим! Затова ние, обещаваме и знаем как да изпълняваме. Днес е исторически ден, споделих го и с всички присъстващи на мероприятието! Поставихме началото на този изключително важен ремонт, свързан с инфраструктурата и облика на селото. Знам, че тази голяма крачка ще допринесе много радост, безопасност, комфорт и удобство на всички живущи и гости на село Храбърско. Благодаря на всички, които помагат за да се случват всички добрини към нашата прекрасна община Божурище."

Източник: и снимки: Георги Димов, Фейсбук, официален профил

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук