Таекуондо клуб „Херея“ проведе изпит за придобиване на техническа степен – ГУП в Костинброд

4599 преглеждания

Таекуондо клуб „Херея“ проведе изпит за придобиване на техническа степен – ГУП в град Костинброд. От 2023 година, клуб „Херея“ с председател Ангел Кирчев провежда тренировки по таекуондо в СУ „Д-р Петър Берон“, гр. Костинброд.

На 13 март се проведе първия изпит на децата с техническа степен ГУП. В присъствието на своите родители, децата от община Костинброд се справиха отлично и издържаха своя първи изпит без забележки. Изискванията за всяка степен включват практическа и теоретична част.

Практическа част – техники, които се демонстрират пред изпитващия инструктор. Сред основните техники са атакуващи и защитни движения от зададени позиции, комплекс от атакуващи и защитни действия и тактики, в точно определена последователност, срещу въображаем противник и други.

Децата, трениращи таекуондо получиха от своя треньор Ангел Кирчев Бял колан с жълта лента – степен 9 ГУП.

Тренировките в гр. Костинброд на клуб „Херея“ се повреждат: понеделник и сряда, 16:30 ч. –  ПГВМСС „Св. Георги Победоносец“, 17:30 ч. – СУ „Д-р Петър Берон“. Повече информация за клуб „Херея“ и записване на деца в клуба, можете да получите на телефон: 089 3705577 или на сайта на клуба – https://www.hereyatk.com/node/66.

1

2

Източник и снимки: Община Костинброд