Трайко Младенов: Предстои ни месец, изпълнен със събития, по случай 49 години град Костинброд!

4640 преглеждания

Обединяваме сили и сърца, за да отбележим красотата и уникалната култура на нашата община

„Скъпи съграждани, предстои ни месец, изпълнен със събития, по случай 49 години град Костинброд!", споделя Трайко Младенов, кмет на Община Костинброд. От началото на септември, започват различни мероприятия, с които Общината иска да зарадва всички жители - от най-малки до най-големи, споделя Младенов:
 
"Обединяваме сили и сърца, за да отбележим красотата и уникалната култура на нашата община. Общината ни се развива и расте благодарение на усилията на всички вас - жителите, Бизнесът на територията на общината и изключително добрият екип в общинска администрация - Костинброд. Вярвам, че заедно можем да продължим да правим община Костинброд още по-добро място за живот и работа. Пожелавам на всеки от вас изключителни моменти с близките и обичани хора. Нека този месец бъде изпълнен с радост, смях и спомени, които ще ни останат завинаги в сърцата.
Ще открием и много значими за общината ни и важни за нашите съграждани инфраструктурни обекти.
През последните 4 години работихме в мандат на политически и икономически кризи, на глобална пандемия, на война в съседство и мигрантски натиск, на насилие и хаос.
Работихме заедно като един отбор в трудни времена на предизвикателства и несигурност.
Работихме заедно, защото сме отбор!
Построихме много, важни за общината ни обекти, но няма да спрем!
Чака ни още много работа!"
 

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук