Хороскоп за септември 2023: любов и семейство, здраве, кариера и финанси

3500 преглеждания

Вижте месечния си хороскоп

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец септември:

ОВЕН:

Този месец представителите на зодия Овен, трябва да си спомнят какво е себелюбие и гордост - през този период мнозина, особено колегите, ще искат да се възползват от вашата доброта. Не забравяйте, че не сте товарно муле, което търпеливо ще издържи приумиците на колеги и началници, а амбициозен и целенасочен човек, който може да се справи без външна помощ по всякакви въпроси.

Вслушвайте се повече в собствения си глас и ако сте едва в началото на кариерната стълбица, научете се да вземате решения сами, ясно и бързо. В бъдеще това качество със сигурност ще ви бъде полезно.

Любов и семейство. В отношенията със семейството, напротив, трябва да сте по-меки и внимателни. С вашия нрав може много лесно да ги обидите. Разбира се, вашите близки ще ви простят за това, но защо да довеждате нещата до скандал, ако може да разрешите всички проблеми мирно. В трудни моменти вашите близки ще и станат надеждна опора, място, където винаги може да намерите любов и топлина. Ето защо не трябва да прехвърляте върху тях негативизма, който се е насъбрал в работата или на любовния фронт.

Между другото, в отношенията с любимия също ви очакват промени. На първо място, те ще повлияят на реда в семейството. Възможно е преместване, промяна на семейното положение, раждане на дете или други положителни събития. Те ще се превърнат в истинска радост за вас, защото тази есен няма да имате възможност да общувате много с приятели.

Работа и финанси. Началото на есента е благоприятно време за смяна на сферата на дейност – търсене на нова работа или стартиране на собствен бизнес. Въпреки това, не вземайте прибързани решения и не забравяйте, че в повечето случаи няма да има връщане назад. В новия екип следва веднага да заемете своето място - предприемчив и амбициозен човек. Не се стремете да спечелите подкрепата на всеки колега - това абсолютно не ви е необходимо.

Настъпва време за промяна по всички направления. Не се губете в цикъла на събитията и слушайте хората, които вече са минали през този път. Обръщайки достатъчно внимание на планирането и изоставяйки прибързаните решения, може да заемете водеща позиция в много области от живота.

Здраве. През септември трябва да се погрижите за външния си вид. Може би трябва да промените имиджа си или просто да се погрижите за собственото си тяло. Не забравяйте, че красотата ви зависи пряко от храненето. Ето защо на тази област от живота, трябва да се обърне възможно най-голямо внимание.

Освен че този месец е чудесно време за интензивна грижа върху себе си и посещение на козметик, той също така е благоприятен за отказване от вредните навици.

♉ ТЕЛЕЦ:

Септември е подготвил много изпитания за представителите на зодия Телец. Не твърде решителни и открити, трябва да бъдете много внимателни в отношенията. Особено опасни са новите запознанства, може би някои от тях ще завиждат на вашето положение.

Ето защо категорично не се препоръчва да говорите за вашите планове и постижения. По-добре е да пазите успехите си в тайна, тогава няма да станете обект на завист или злорадство. Не забравяйте, че трябва да скриете истинските си чувства зад маската на забавлението - тогава този период ще премине за вас по най-добрия възможен начин.

Любов и семейство. Трябва да бъдете внимателни при избора на партньор. В противен случай може да се влюбите във вече обвързан човек. За необвързаните представители на знака започва благоприятен период за търсене на своята половинка. Не забравяйте, че преди всичко трябва да обърнете внимание на вътрешните качества на човека, а не на външния му вид. В същото време може дълго време да не разберете, че вече сте срещнали сродната си душа, докато с течение на времето отново ще се влюбите в този човек и ще искате да живеете с него през целия си живот.

За семейните представители на знака настъпват значителни промени. Може би, те ще са свързани с раждането на дете, преместване или други приятни задължения. През това време някои от членовете на семейството ви може да се нуждаят от вашата помощ. Обърнете достатъчно внимание на всички и подкрепете и най-взискателните им желания. Така ще може да поддържате топли отношенията и да придобиете необходимата подкрепа.

Работа и финанси. През септември натовареният работен график и многото интересни проекти, няма да ви позволят да скучаете. В същото време ще имате толкова много работа, че няма да имате време да изпиете чаша кафе. Не забравяйте обаче, че не може да свършите цялата работа на света, така че правете малки почивки, за да дадете на тялото си време да си поеме въздух.

Слушайте вътрешния си глас и тогава всичките ви постижения през този месец ще допринесат за хармоничното развитие във всички сфери на живота.

Здраве. Ако все още злоупотребявате с вредните навици, сега е моментът да се откажете от тях. Не забравяйте, че докато есента решително настъпва, трябва да подготвите тялото си възможно най-добре за този труден период.

За да не изчезне половин месец от живота ви поради заболяване, обърнете достатъчно внимание на превантивните процедури, консумирайте повече витамини. Така ще може да се защитите, да осигурите добро настроение, бодрост и прилив на жизненост.

БЛИЗНАЦИ:

През септември представителите на зодия Близнаци, ще трябва да се научат да бъдат по-меки и отстъпчиви в общуването. Вие се отличавате със самочувствие, с което уверено вървите към целта. Това качество ви позволява да постигате успех в кариерата, но почти винаги вреди на личния ви живот.

Научете се да бъдете по-меки с всички членове на вашето семейство и тогава те ще ви заобиколят с топлина и грижа. Спомнете си най-висшите житейски ценности и се научете да ги цените, защото без семейство и любов никакви пари няма да ви донесат радост.

Любов и семейство. Необвързаните през септември ще могат да направят много романтични запознанства. Освен това може да срещнете хора, които ще ви станат истински приятели в продължение на много години. Сега е благоприятно време за сключване на съюзи и бракове, освен това някои от вас, ги очаква раждането на дългоочаквано дете. Това е вълнуващо време, защото въпреки есента, залеза на природния цикъл, ще се появи нов живот.

В отношенията с роднините трябва да станете малко по-меки. Някои от близките ви може да ви затрупат с тревогите си, но си спомнете как самите те са ви помогнали на времето. Не отказвайте да помогнете на никого, но и не позволявайте да ви притискат. За всеки въпрос трябва да имате собствена гледна точка. В този случай може да спечелите авторитет и да поддържате топли отношения в семейния кръг.

Работа и финанси. В кариерата вероятно сами сте си поставили някои бариери по пътя на вашето развитие. Те са толкова незначителни и невидими, че са достъпни само за вашето разбиране. Трябва да разберете възможно най-бързо, че това са само условности и само вашите собствени страхове ви делят от зашеметяващия успех.

Не се страхувайте от проблеми с началството – в този момент много неща ще ви се разминат. Но това важи само за онези, които работят усилено, за да постигнат целите си. Всички останали представители на знака могат да се сблъскат с непредвидени трудности. Точно сега е най-доброто време да започнете да работите усилено, за да постигнете финансово благополучие, в противен случай рискувате да влошите съществуващото си положение.

Здраве. Вашето здраве ще бъде отлично и никакви болести няма да помрачат всичките радости, които ви очакват през септември. Ако обаче пренебрежително се отнасяте към вашето здраве, рискувате да получите нежелани усложнения. Ако почувствате леко неразположение, тогава няма нужда да ходите на работа - по-добре е да останете у дома за един ден, отколкото след това да влезете в болница за една седмица.

Не трябва обаче и да мързелувате, ако сте останали вкъщи – това в никакъв случай не е причина да лежите по цял ден пред телевизора. По-добре отделете време за домакинските си задължения, семейството ще оцени усилията ви.

РАК:

През септември представителите на зодия Рак, ще трябва да положат много усилия, за да постигнат целите, които са си поставили. Освен това може да има известни затруднения в работата, а близостта на есента ще ви накара да се отдадете на депресията.

Ако незабавно не прогоните тъгата от вътрешния си свят, тогава има риск благоприятното време да ви подмине - някой друг ще получи изгодни договори, а вашите близки и роднини могат да реагират с вълна от неразбиране.

Любов и семейство. През септември необвързаните могат да срещнат своята сродна душа. Това ще бъде неочакван подарък от съдбата, на който някои от вас, дори не сте разчитали. В същото време за други любим, може да стане дългогодишен познат, докато трети ще намерят щастието си в новите срещи. За семейните, настъпва непросто време. Може би вие, заедно със семейството, ще трябва да се преместите в нов, по-удобен дом или може би, ви чакат грижи свързани със сватбата на близки роднини. Както и да е, по това време със сигурност няма да скучаете.

На всички семейни тържества, ще бъдете истинска звезда – ще ви разпитват за вашият живот, успехи и любими хора. Подгответе предварително отговори на всички, дори и на най-неудобните въпроси. Освен това трябва да общувате повече с по-старото поколение. Отвън може да ви се струва, че техните възгледи и концепции са остарели, но всъщност, като вземете за основа техния житейски опит, може да научите много важни уроци за себе си. При решаването на бизнес въпроси, не пренебрегвайте съветите на роднини, но все пак оставете главната дума за себе си - това е вашият живот и трябва сами да предприемете всяка стъпка.

Работа и финанси. По отношение на работата трябва да си вземете кратка почивка. Завършете съществуващите проекти, преди да поемете нови задачи. В този случай, ще може да завършите започнатото навреме и да бъдете отворени за ново сътрудничество в близко бъдеще.

До 15 септември Меркурий ще бъде ретрограден. Следователно рискът от грешки е доста висок. През първата половина на месеца е важно щателно да преглеждате документите, преди да ги подпишете или дори да отложите подобни процедури за по-добро време. Колкото до финансите нещата с парите изглеждат двусмислени. Постъпленията ще се получават в обичайния режим, но ще имате много разходи. Освен това, именно през септември много от вас, ще трябва да връщат стари дългове.

Здраве. През този месец вашето здраве трябва да е на първо място. Дори ако сте най-отговорният човек на света, никой няма да ви оцени, ако постоянно излизате в отпуск по болест. Ето защо си струва още от сега да се погрижите за доброто си здраве в бъдеще.

На първо място, трябва да нормализирате съня, да се отървете от лошите навици и да тонизирате тялото си. Посещението на фитнес или сутрешният джогинг, ще ви помогнат за това.

ЛЪВ:

В началото на есента представителите на зодия Лъв, ще загубят своя ентусиазъм и ще потънат в депресия. Само близките хора и новите печеливши проекти, ще ви помогнат да излезете от това състояние на апатия. Това се случва, защото често приемате всичко лично, разстройвате се за дълго време поради незначителни събития.

Трябва да разберете, че в този свят може да разчитате само на себе си, в противен случай нищо няма да може да събуди у вас тази енергия, която ще помогне за успешното завършване на започнатата работа.

Любов и семейство. През септември е нужно повече време да прекарвате със своето семейство. Това важи особено за онези представители на знака, които отделят голяма част от свободното си време за работа. През това време близките хора могат да се обидят, поради вашето пренебрежение. Необходимо е да действате решително и да поднесете няколко приятни изненади на любимите хора. Това може да бъде съвместен уикенд, разходка в парка или просто неочакван знак на внимание. Може да сте сигурни, че по този начин ще разтопите сърцата на тези, които обичате.

Що се отнася до влюбените, в края на септември или в началото на октомври се прогнозира приятно съвместно пътуване, благодарение на което отношенията с вашата половинка ще станат по-силни. В самия край на месеца повечето от вас, ще успеят да заздравят семейните връзки. Вероятни са срещи или виртуална комуникация с роднини, които живеят в други градове или държави.

Работа и финанси. На работа трябва по-малко да се месите в чуждите дела, тъй като може да предизвикате негативна реакция от страна на колегите и ръководството. Вашата задача е да вършите работата си добре и да не се притеснявате да поемате повече нови проекти. Може така да се увлечете, че да решите да започнете собствен бизнес. Ако положите достатъчно усилия, тогава всичките ви финансови дела скоро ще дадат плод.

Въпреки многобройните финансови затруднения и рискове, за предпазливите и усърдни от вас септември може да стане един от най-добрите месеци на 2023 г. Ще получавате пари редовно, освен това количеството на постъпленията, може да се увеличи. Именно този месец има шанс да изплатите старите дългове, ако имате такива, или да започнете усилено да трупате нови запаси.

Здраве. Трябва да обръщате по-малко внимание на дребните проблеми. Те разпиляват вниманието ви и пречат да се концентрирате върху наистина важните неща. Ако не сте приемали достатъчно витамини и не сте се грижили за диетата си, през есента са възможни настинки. Освен това незабавно трябва да започнете да прекарвате повече време на открито. Вашето тяло изпитва силна нужда от това, а топлото септемврийско слънце, ще ви накара по-често да излизате от дома, да се разхождате или занимавате със спорт.

Вашите приятели ще подкрепят тази инициатива, може би някой от тях ще ви правят компания. Това ще бъде изключително полезно натоварване, за което тялото ви ще ви се отблагодари с безупречно и добро здраве. Ако все още сте пристрастени към вредните навици и винаги си лягате по различно време, сега е чудесен момент да се откажете от вредните зависимости и да нормализирате периода на работа и почивка.

ДЕВА:

През септември представителите на зодия Дева влизат в нов годишен цикъл, така че първият месец на есента, ще бъде период на просперитет и обновление. Много от вашите възгледи, интереси и принципи могат да бъдат сериозно преразгледани. От друга страна ще черпите вдъхновение от нови интригуващи идеи, следвайки пътя на вътрешната трансформация и духовно обновяване.

Много от вас ще бъдат изкушени, да не довършат започнатата работа. Но това е благоприятен момент за разрешаване на стари проблеми, премахване на всички видове ограничения, за да се почувствате свободни, независими и да започнете живота си начисто. Но за това трябва да станете по-малко категорични, да сдържате присъщата си критичност. Така ще съхраните хармонията в сферата на междуличностните отношения както у дома, така и на работното място. Необвързаните ги очаква среща с нова любов, а в семейните дела ще цари хармония и ред.

Любов и семейство. Ще бъде трудно да намерите компромис с вашата половинка и това ще се дължи на придирчивостта, която е характерна за представителите на вашият знак. Трябва да вземете предвид и собствените си недостатъци, защото близките хора могат много да се обидят от вашата рязкост. В същото време трябва да сте по-упорити и постоянни, когато въпросите са свързани с постигането на лични цели. Основното нещо в същото време е, да не обиждате човека, който е до вас, защото той искрено ви обича.

От гледна точка на семейството и домашния живот, ще бъдете много търсени. Вашите съвети и препоръки, ще бъдат желани от всички роднини и приятели. Не отказвайте своята помощ на никого, защото може да дойде момент, когато ще искате подкрепа в трудна житейска ситуация. Погледнете по-отблизо близкия си кръг и ще видите колко искрено ви обичат хората.

Работа и финанси. По отношение на работата трябва да си поставяте реалистични цели. Представителите на вашият знак са добри работници и винаги се справят с поставените задачи. Но в този момент е по-добре да се погрижите за реализацията си в други области на живота и да доведете започнатите проекти до логичния им край.

Добър момент е да си потърсите нова работа. Новите печеливши проекти, ще сбъднат всички ваши финансови мечти. Трябва внимателно да слушате интуицията си, която ще ви помогне да различите изгодните проекти и инвестиции, от тези с които само ще загубите време и пари. Ако слушате вътрешния си глас, може да станете достатъчно състоятелни и да си позволите всичко, което сте желали.

Здраве. Повечето от вас са привикнали практически да не обръщат внимание на здравословните проблеми. Но това може да донесе определени усложнения. Ето защо през септември се препоръчва да насочите усилията си към подобряване на своето тяло, укрепване на имунитета и спортуване. Особена опасност за организма в този момент представлява стресът.

Не трябва да приемате присърце всички събития, които се случват около вас. Същевременно трябва да прекарвате възможно повече време на открито, да се разхождате с приятели в парка или да си устройвате романтични срещи навън с любимия човек. Опитайте се не само да работите усилено, но и да си почивате правилно. Не е желателно да работите през уикендите, особено ако не ви се плаща извънреден труд.

ВЕЗНИ:

Септември е благоприятен месец за представителите на зодия Везни, смело го използвайте и не се страхувайте от никакви пречки. Съдбата ще ви даде шанс да защитите с блясък правата си и да пожънете успех в материалните и финансови дела, не пропускайте момента. Ще имате достатъчно възможности за печалба.

Вниманието ви ще бъде насочено към финансовите и материални въпроси, ще имате възможност да спечелите и да оцените инвестициите си. В края на месеца ще започне особено благоприятен период, през който ще разкриете най-добрите си социални качества – проницателност, интуитивно разбиране на нещата, харизма и ерудиция.

Любов и семейство. Обърнете внимание на вашето семейство, може би близките ви хора ще се нуждаят от подкрепа и разбиране през този период. Не се притеснявайте да давате съвети за живота на по-възрастните, вашият опит и способности да виждате клопките ще помогнат за разрешаването на всички проблеми и ще донесат мир и хармония в дома.

Необвързаните могат да създадат нови и полезни връзки. Този месец има голям шанс да срещнете важен човек, който да ви стане приятел и опора за дълги години. И може би с течение на времето, ще успеете да го обикнете и да реагирате ответно на грижите и вниманието.

Работа и финанси. Не трябва прекалено да се напрягате на работа, изпълнявайте задачите съвестно, но без много ентусиазъм. Усърдието ви няма да бъде оценено и рискувате да получите нервно напрежение с дълготрайни последици. През септември, определено трябва да се вслушвате във вътрешния си глас, това е един от най-благоприятните месеци от гледна точка на опознаване на вътрешното ви аз и осъзнаване на скрити резерви, които ще ви помогнат да постигнете висоти в кариерата.


Не трябва да обръщате внимание на кавги и раздори на работното място. Най-добре ще бъде само да наблюдавате и да стоите далеч от подобни неща. Но да помогнете на близък колега със съвет си струва и дори е необходимо, защото освен професионалните ви качества на работа ценят вашата интелигентност и проницателност, както и откритото и добро сърце.

Здраве. Благоприятно ще бъде общуването с дивата природа и особено с животните. Опитайте терапия с животни, най-добре ще е да имате домашен любимец, но ако нямате просто отидете на гости при някой, който има пухкав домашен любимец. Такъв контакт ще повлияе благоприятно на емоционалния ви баланс и ще добави оптимизъм в стресови ситуации.

През септември могат да напомнят за себе си някои хронични заболявания. Не пренебрегвайте планираните прегледи и профилактични курсове. Пазете се!

СКОРПИОН:

През септември някои недоброжелателни колеги и приятели на представителите на зодия Скорпион, могат да се опитат да попречат на вашия финансов и личен успех. Очаква ви период на съперничество и възможно предателство. Затова е по-добре предварително да изключите подозрителните личности от социалния си кръг.

Не забравяйте, че преди всичко трябва да пазите вашите интереси и тези на вашето семейство, докато се придвижвате към целта и да не обръщате внимание на пречките, които могат да възникнат по пътя. Не е нужно да си спомняте отминала любов, особено ако вече имате връзка. Насочете всичките си усилия към самоусъвършенстване, така ще получете отличен резултат.

Любов и семейство. Около вас има много хора, които са готови да ви помогнат с добър съвет. Не трябва да отричате техния житейски опит и да пренебрегвате препоръките, които ви дават. В семейния кръг трябва да прекарвате повече време с хора от по-старото поколение. Такива роднини, ще са особено благоразположени към вас и ще ви помогнат да разрешите проблемите. В никакъв случай не поставяйте работата над обикновените човешки ценности.

По тази причина най-добре е да прекарвате уикендите с близките роднини или приятели. Отношенията които ще изградите докато посещавате приятелски партита или семейни събирания, ще бъдат много по-възнаграждаващи, отколкото може би си мислите. Трябва да избягвате конфликтите със своята половинка, те могат да доведат до истински скандал. За да разберете по-добре своя партньор в живота, трябва да се поставяте по-често на неговото място.

Работа и финанси. През септември ви очаква много работа. Дори е трудно да се оцени мащабът и. Погледнете на това от друга гледна точка и си представете какви финансови ползи може да донесе вашата упорита работа. Ако получите няколко изгодни предложения, не се захващайте с всички наведнъж. Изберете няколко конкретни проекта, в които ще може да реализирате своите таланти по най-добрия начин.

По този начин ще може да стабилизирате финансовото си състояние и да постигнете още по-големи резултати, отколкото сте се надявали. Сега е моментът да помислите за максималното разкриване на собствения си потенциал, за това е добре да посетите някои професионални семинари или курсове. Допълнителните знания определено няма да са излишни, защото още този месец ще може да ги приложите на практика.

Здраве. През септември може да ви завладее есенна депресия. Но не е нужно да се оттегляте в себе си, трябва да се съсредоточите върху решаването на жизнено важните задачи. Избягвайте да си измисляте проблеми, особено ако преди това внимателно сте наблюдавали за здравето си. За да сте сигурни, че тялото ви е в перфектно състояние, преминете цялостен преглед. Това ще ви помогне не само да идентифицирате възможните патологични процеси, но и да успокоите собствения си вътрешен глас.

Използвайте всеки свободен момент за почивка и развлечения. Най-добрият помощник в това ще бъде пазаруването, пътуването до друга страна или обикновения отдих на открито, сред природата. Не се отказвайте от удоволствието да се насладите на последните лъчи на топлото есенно слънце и тогава вашето здраве ще бъде в отлично състояние.

СТРЕЛЕЦ:

През септември представителите на зодия Стрелец, ще бъдат енергични както винаги. Вашето здраве трябва да бъде ваш основен приоритет. Не забравяйте, че зад прозореца е началото на есента. Ето защо трябва не само да се насладите на последните лъчи на топлото септемврийско слънце, но и да обърнете достатъчно внимание на превантивните процедури, за да избегнете грипа и настинките.

В личния живот трябва да бъдете по-лоялни и отстъпчиви, особено с онези хора, които са ви наистина скъпи. Въздържайте се от остри забележки и обиди, ако искате да съхраните съществуващите отношения.

Любов и семейство. През септември ще страдате от досадното внимание дори на най-далечните роднини и не много близки приятели. Всички в един миг, ще имат нужда от вашето участие в техния живот. Не трябва да се дразните от това, защото също може да ви потрябва помощ от тези хора. Не пренебрегвайте домакинските си задължения и своята половинка. Може би на нея и липсва вашето внимание, защото прекарвате толкова много време на работа. Настъпва благоприятно време, така че може да се отправите на вълнуващо романтично пътешествие, което ще ви сближи и ще се превърне във втори меден месец.

Необвързаните не трябва да се надяват на ярки чувства през този период. Възможно е да сте заобиколени от продажни и егоистични хора, които искат да се възползват от вас за свои собствени цели. Пазете се и внимавайте с всички предложения, които получавате през този период. За да не навредите на репутацията си и да поддържате безусловен авторитет, не вземайте прибързани решения.

Работа и финанси. По това време на работа, може да ви поверят много печеливши проекти. Трябва да се потопите изцяло в тях, без да пропускате нито един момент. Така може не само да се концентрирате върху решаването на работните задачи, но и да се утвърдите като отговорен, трудолюбив служител. В бъдеще това ще ви помогне да получите по-висока позиция и да стабилизирате и увеличите доходите си.

Финансовото ви състояние до голяма степен ще зависи от отношението ви към работата. Ето защо не трябва да пренебрегвате никоя работа, дори и странична. Не се отказвайте финансовата и морална подкрепа на близките, които ще ви помогнат при решаването на работни проблеми. По късно ще може да им се отплатите със същото, когато се нуждаят от вашата помощ при решаването на определени въпроси.

Здраве. Трябва сериозно да се погрижите за здравето си, през септември. Не забравяйте, че предстои зима, така че трябва да се храните правилно и да се запасите с витамини. Това могат да бъдат както специални витаминни комплекси от аптеката, така и натурални продукти - плодове, билки, зеленчуци.

Ако искате да се погрижите за здравето си и да се подложите на цялостен преглед, тогава трябва да се свържете с добри лекари, с висока квалификация.

КОЗИРОГ:

През септември представителите на зодия Козирог, ги очаква така нареченият черен период в живота. Това може да се дължи както на решаването на лични въпроси, така и на финансови проблеми и неразбории в работата. Затова си струва възможно най-внимателно да заобикаляте всички клопки, които възникват по пътя ви. Трябва да станете силни духом и уверени в себе си, за да преминете през трудния тест с високо вдигната глава. Не трябва да се настройвате за почивка, защото, за да останете на повърхността, трябва да работите усилено.

Истински подем очаква креативните личности, защото те ще могат да създават шедьоври от нулата, водени от своите идеи. И не се смущавайте от факта, че вашите близки и роднини може да не са доволни от резултата от вашата работа, основното е, че на вас ви харесва, това ще ви помогне да спечелите всеобщо признание.

Любов и семейство. За семейните това е добър момент да започнат да планират ново попълнение в семейството. Освен това някои представители на знака, могат да очакват раждането на дете. Трябва да се подготвите възможно най-добре за това, да се запасите с пелени и памперси, които определено няма да са излишни.

Не се стремете да се реализирате наведнъж във всички сфери на живота. Разрешавайте проблемите, по реда на тяхното възникване. Не забравяйте за вашите близки роднини и приятели, на които може би им липсва вашето внимание. Избягвайте лъжата в отношенията, през този период, това ще е изпълнено със сериозни последствия. Дори една малка лъжа, изречена автоматично и случайно, може да прерасне в истински скандал. Откажете от подобни неща във всяко тяхно проявление и ще видите как животът ви ще се промени качествено.

Необвързаните представители на знака не трябва да се надяват да срещнат любовта, но ако все пак намерите такъв човек, няма да може да го подминете, защото той ще ви се стори идеалът, който сте търсили цял живот.

Работа и финанси. През септември трябва да насочите всичките си усилия към укрепване на финансовото си състояние. Освен това, ако сами сте започнали да осъзнавате, че разпределяте бюджета си неправилно, тогава трябва да вземете драстични мерки, за да премахнете ненужните разходи.

Тези, които искат да започнат собствен бизнес, не трябва да избързват с решението. Внимателно анализирайте сферата, в която искате да правите бизнес, преценете своите рискове и възможни ползи. Само в този случай всички инвестиции ще дадат резултат. Не си поставяйте твърде високи цели. За начало добрият доход, ще бъде достатъчен. Въпреки това, ако направите всичко възможно, за да постигнете целите си, скоро ситуацията ви ще се подобри значително.

Здраве. През септември, ще са благоприятни профилактичните процедури за укрепване на имунната система. Това може да бъде посещение на спа център, плуване, спорт или дейности на открито. Спокойно може да лежите под лъчите на топлото септемврийско слънце, за да придобиете добър тен.

В последните слънчеви дни може да организирате пикник с приятели. Не пречи също да си направите малка ваканция, септември е идеален период за почивка на море. Всичко това ще допринесе положително за вашето здраве.

ВОДОЛЕЙ:

Септември за представителите на зодия Водолей, ще е натоварен период от време. Вашта енергия обаче, ще бъде достатъчна за решаване на всички задачи. В същото време трябва да обърнете специално внимание на баланса между личния живот и работата.

Не пренасяйте работа вкъщи и не се преуморявайте през уикендите, особено ако не ви се плаща за извънреден труд. Спрете и се огледайте, анализирайки всяко свое действие и постъпка. Не забравяйте, че откритостта и емпатията във всички области на живота, ще ви помогнат да постигнете благополучие.

Любов и семейство. В семейството може да цари истинска суматоха. Роднини и близки хора, ще се нуждаят от вашата помощ при решаването на различни видове проблеми. Не отказвайте съвети на никого, особено ако ги давате въз основа на личен житейски опит.

За необвързаните представители на знака този месец, не очакват много романтични срещи, особено ако са затворени в себе си и прекарват цялото си свободно време пред телевизора. Трябва по-често да ходите на културни и социални събития, да посещавате изложби и концерти, всякакви професионални срещи. В този случай има шанс да срещнете своята половинка и тя да ви се стори толкова перфектна, че да останете приятно изненадани от този подарък на съдбата.

Само в желанието си да подобрите личния си живот, не забравяйте за роднините и приятелите, те също жадуват за вашата компания. Ако имате свободен уикенд, тогава не стойте на компютъра, а се обадете на хората, които напоследък страдат от дефицита на вашето общество.

Работа и финанси. Някои от вас през септември ги чака повишение. Това обаче ще изисква много работа. И ако сте от онези представители на знака, които не могат да се реализират в професионалната сфера, тогава трябва да се занимавате със саморазвитие колкото е възможно повече.

Освен това може да подобрите своя статус, като посещавате професионални курсове. За това, имате всички възможности и натрупаният опит със сигурност ще ви бъде полезен при решаването на ежедневните работни задачи. Само се въздържайте през това време да вземате или давате пари назаем.

Здраве. През септември тези, които редовно се грижат за здравето си, няма да се сблъскат с неочаквани изненади. В същото време тези представители на знака, които преди това са злоупотребявали с вредни навици и не са се интересували от собственото си здраве, ще бъдат изправени пред проблеми. Може би вече сте започнали да се безпокоите от някои тревожни симптоми.

Ако е така, сега е моментът да посетите добър лекар. В никакъв случай не се самолекувайте и само диагностицирайте, а народната медицина оставете на лечителите. Само традиционните методи, съчетани с високия професионализъм на специалиста, с когото се свържете, ще ви помогнат да запазите здравето си.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби този месец не трябва да приемат живота като зов за борба, отговаряйте на предизвикателствата с достойнство и не се поддавайте на емоциите. Обърнете специално внимание на създаването на комфортни отношения в семейството и общуването с близките приятели.

Може би сега мнозина чакат вашата подкрепа и внимание. Не поставяйте амбициите си на преден план, бъдете любезни към другите, за да избегнете глупави и несправедливи ситуации.

Любов и семейство. Добро време за промяна на местожителството или стандартния начин на семеен живот. Ще може да направите полезни промени в съществуващата система у дома. Всички ще се възползват от това и семейството ще оцени вашата работа, може би не веднага, но това определено ще стане.

За необвързаните има шанс да започнат романтична връзка. Но не разчитайте много на нея, повечето от появилите се възможности нямат шанс да създадат траен съюз. Тези, които са привлечени единствено от вашия външен вид, се надяват на мимолетна връзка и няма да разберат вашата дълбочина и да оценят духовните ви качества. Така месецът обещава да бъде пълен с множество, но безполезни запознанства, но не се разстройвайте, вие заслужавате най-доброто, бъдете търпеливи.

Работа и финанси. Началото на месеца обещава да е наситено със събития и задачи. Но не трябва да хвърляте всичките си усилия в проекти, в противен случай рискувате да се претоварите още в началото на месеца и да стигнете до средата му уморени и раздразнени.

Редувайте натоварването и почивката равномерно, не провокирайте конфликти. Времето е добро за хора, работещи в голям колектив. Периода е благоприятен за финансови транзакции и работа с големи количества информация.

Здраве. Преди настъпването на студения сезон си струва да направите профилактика на организма си и да подобрите здравето, така че яжте колкото е възможно повече плодове и зеленчуци.

Струва си да се занимавате със спорт, да опитате нещо ново, може би физическата активност не е достатъчна в живота ви. Благоприятно ще бъде общуването с животни. При това животното трябва да бъде топлокръвно и свързано с елемента на земята.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук