15 000 лева събра благотворителният турнир по плажен волейбол от серията „Спортувай с мисия“

1071 преглеждания

Каузата "Коледа 2018" на Holiday Heroes обедини отборите на 20 социално отговорни компании

На 30 юни празничните герои на България отново събраха волейболните асове в българския социално отговорен бизнес в турнир от серията „Спортувай с мисия“. За четвърта поредна година домакин на плажните волейболни страсти беше Добромир Лазаров, който посрещна двадесетте отбора на компаниите и приятелите на Holiday Heroes на откритите игрища в Божурище.

Начало на турнира даде бившият национал Евгени Иванов – Пушката, който изтегли и жребия за състезанието. След оспорвана „битка“, първото място отиде отново при тима на Right Rental. На второ място останаха Pontica Solutions, следвани от VMware. Те бяха наградени лично от един от най-успешните ни волейболисти, състезавал се в редица европейски първенства – Иван Колев. Освен сребърните медалисти Pontica Solutions, в състезанието с кауза кампания „Коледа 2018“ за пръв път се включиха отбори и на Paysafe, GTT, City Express и PROS. А в действие отново бяха и тимовете на „обичайните заподозрени“ InTime, UPS, Advanced Nutrients, Bayer, Visteon, Vivacom, KPMG, DB Schenker, BBDO, Bright Marketing Research и Lidl.

Това издание на „Спортувай с мисия“ беше подкрепено от 2sport4life, които организираха специални тренировки „Body Transformer“ за гостите на турнира, тренировки за деца „Детето чудо“, както и такива за майки с бебета от Лилия Сураджиева Райков. Обядът беше на чудесните пици от Domino’s Pizza. „Лактима Балкан“ и трапезна вода Savina от своя страна се погрижиха играчите да са не само добре хидратирани, но и турбо свежи. Всички участници получиха подаръци от STR8 , B.U., Bioten, Carroten и IVB Cosmetics. Победителите вдигнаха купата, подарък от „К и К спорт“, и получиха вкусни чипсове от Roger’s.

Благодарение на спортния хъс и участието на всички компании се събраха точно 14 650 лв. за каузата на Holiday Heroes, за да могат хиляди семейства в нужда да посрещнат Коледа 2018 с пълна празнична трапеза.

Видео:  https://youtu.be/C0diqn2U5xg

EspressoNews